MLADOŽENJA UBICA: Stiskao sam je za vrat sve dok nije prestala da diše!

Radovan M. opisao kako je ubio komšinicu

MLADOŽENJA UBICA: Stiskao sam je za vrat sve dok nije prestala da diše!

Crna Hronika -
Osumnjičeni za ubistvo Dragice Radulović bio besan jer je tražio 100 evra na zajam, a starica mu je dala 20; Radovan rekao da je Dragicu upoznao dok su zajedno šetali pse

BEOGRAD - Ubio, pa se oženio!- Priznajem, ubio sam Dragicu! Kajem se zbog toga, sve bih dao da mogu da vratim vreme. Zamenio bih svoj život za njen! Ovim rečima, kako Kurir nezvanično saznaje, branio se na saslušanju pred zamenikom Višeg tužilaštva Radovan M. (25) iz Pančeva, koji se sumnjiči da je 13. novembra pretukao, zadavio i opljačkao komšinicu Dragicu Radulović (78). Stravičan zločin dogodio se u stanu u Ulici Ognjena Price u Zemunu, a Radovan je juče detaljno opisao šta se desilo.Vikala na njega- Pozvonio sam joj na vrata. Kad je otvorila, tražio sam na zajam 100 evra. Rekla je da nema, ljutila se, ali mi je dala 20 evra. Tražio sam još, nije htela da mi da, pa sam je udario. Ona se zateturala i pala, udarila glavom o krevet i onesvestila se - rekao je Radovan M.Pretio samoubistvomPrema njegovim rečima, Dragica se nekoliko minuta kasnije osvestila.- Ponovo je počela da viče na mene. Seo sam na nju, stavio joj desnu podlakticu na vrat. Nisam je puštao dok nije prestala da se opire. Više nije disala - priznao je Radovan M., koji se tri dana kasnije oženio. On je objasnio da je žrtvu poznavao skoro godinu dana. Upoznali su se i zbližili, kako je rekao, jer su imali pse iste rase koje su šetali po Zemunu.Tokom saslušanja, kako Kurir saznaje, osumnjičeni je više puta ponovio da ne može da se pomiri sa onim što je učinio i da želi da se ubije. Naročito teško mu je palo kad je saznao da je njegovoj trudnoj supruzi pozlilo posle njegovog hapšenja.- Neprekidno je postavljao pitanje: „Šta mi je sa ženom?“ - kaže izvor Kurira. Međutim, kako niko nije mogao da mu odgovori, zapretio je da će presuditi sebi.- Ubiću se ako moja žena izgubi našu bebu. Naći ću način, budite sigurni u to - ponavljao je Radovan M., dodavši da nije znao da očekuje prinovu kad je izvršio zločin.

Žrtva... Dragica Radulović
Žrtva... Dragica Radulović

Hteo da prikrije ubistvo... Dragičino telo nađeno je u krevetu
Hteo da prikrije ubistvo... Dragičino telo nađeno je u krevetu

Određen pritvorPRETI MU 40 GODINAPosle saslušanja pred tužiocem, istražni sudija Višeg suda u Beogradu Radovanu M. odredio je pritvor do 30 dana. Njemu se na teret stavlja teško ubistvo, za koje je zaprećena kazna do 40 godina zatvora.

Pojačan nadzorDALI MU „BENSEDIN“Tokom boravka u policijskom pritvoru Radovan M. se požalio na teško psihičko stanje, zbog čega su lekari pokušali da ga smire „bensedinom“.- Bio je pod pojačanim nadzorom jer je njegovo stanje bilo izuzetno loše - kaže izvor iz istrage.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track