HAPŠENJE U PODGORICI: Saobraćajac uzimao novac da  ne bi pisao kazne!

HAPŠENJE U PODGORICI: Saobraćajac uzimao novac da ne bi pisao kazne!

Crna Hronika -
Policajac Z.Đ. se tereti što je od navedenih osoba tražio i primao novac, kako im ne bi pisao novčane kazne ili prekršajne prijave za saobraćajne prekršaje

PODGORICA - Pripadnik podgoričke saobraćajne policije Z.Đ. (36) uhapšen je danas zbog primanja mita, a još četiri osobe zbog davanja mita kako bi izbegli kazne za saobraćajne prekršaje.

Kako se navodi, uhapšen je policajac iz Podgorice Z.Đ. zbog sumnje da je primao mito kako ne bi pisao novčane kazne ili prekršajne prijave za kršenje saobraćajnih propisa.

Policija je navela da su uhapšene još četiri osobe - V.D. (34) iz Podgorici, M.R. (24) iz Podgorice, R.M. (54) iz Mojkovca i državljanin Rusije A.G. (52), koji su osumnjičeni za davanje mita.

Uprava policije je saopštila da je Z.Đ. počinio krivično delo na način što je od navedenih lica tražio i primao novac, kako im ne bi pisao novčane kazne ili prekršajne prijave za saobraćajne prekršaje.

“Sumnja se da su V.D, M.R, R.M. i A.G. počinili krivično delo tako što su dali novac policajcu Z.Đ. , a u cilju izbegavanja kazne za prekršaj iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima“, navodi se u saopštenju.

Dodaje se da su osumnjičeni policajac i ostala četiri lica, uz krivičnu prijavu, privedeni u Tužilaštvo u Podgorici.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track