STRAŠNO: Dete gledalo kako mu otac ubija dedu
Foto: Dragan Kadić

Čekaju se nalazi obdukcije

STRAŠNO: Dete gledalo kako mu otac ubija dedu

Crna Hronika -
Svađa je ubrzo prerasla u tuču, koja se nastavila i u Zlatomirovom dvorištu. U jednom trenutku, on je ostao da leži na zemlji, pa su ukućani odmah pozvali lekare koji su konstatovali smrt

POŽAREVAC - Zlatomir Radulović (47) iz Požežena kod Velikog Gradišta, preminuo je u utorak po podne tokom tuče sa zetom Zlatanom Milićem (33).

Njihov sukob započeo je ispred seoske prodavnice u Požeženu, zbog ranije neraščišćenih međusobnih odnosa.

- Svađa je ubrzo prerasla u tuču, koja se nastavila i u Zlatomirovom dvorištu. U jednom trenutku, on je ostao da leži na zemlji, pa su ukućani odmah pozvali lekare Doma zdravlja u Velikom Gradištu.

Međutim, lekar je mogao samo da konstatuje Zlatomirovu smrt – saznajemo iz istrage.

Nakon toga, policija je uhapsila Zlatana Milića i odredila mu zadržavanje od 48 sati, zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo.

Tačan uzrok smrti utvrdiće se nakon obavljene obdukcije, koju su zatražili istražni organi.

Prema priči meštana Požežena Zlatan Milić, rodom iz Miljevića, bio je zet u kući. I njegov tast kojeg je ubio, došao je iz Mišljenovca u kuću gde je skončao.

- Pokojni Zlatomir dugo godina nije govorio sa svojim zetom Zlatanom, jer se nisu slagali zbog njegove preke naravi. Pre mesec dana su se pomirili i bili su u dobrim odnosima. Kobnog dana, došli su pred seosku prodavnicu, gde su počeli da piju. Nakon dosta popijenog pića u jednom trenutku su se sporečkali i počeli su da se međusobno psuju i vređaju. Nakon razmene psovki, Zlatan je dohvatio flašu piva i snažno udario tasta po glavi. On je od udarca pao, a zet je nastavio da ga tuče pesnicama i šutira. Onda ga je dohvatio za odeću i onako krvavog odvukao u dvorište kuće gde su zajedno živeli. Tu nije ostavio polumrtvog tasta, već je nastavio ta ga tuče olukom, koji je predhodno skinuo sa kuće.

Tek kada je pokojni Zlatomir klonuo u lokvi sopstvene krvi zet je prestao da ga bije. Onda je izašao iz dvorišta i udaljio se u nepoznatom pravcu - priča meštanin sela koji bio očevidac, zamolivši da ostane anoniman.

On nam je rekao da je scena bila jeziva i da je najgore to što je Zlatanova destogodišnja ćerka posmatrala kako joj otac ubija dedu. Inače, ubica pored ćerke ima još i jednog sina.

- Ubijenom glava i lice bili su izobličeni od udaraca, a udovi i rebra bili su mu polemljeni. Na glavi je imao desetak rupa, a i krvi je puno izgubio - priča naš izvor.

Tačan uzrok smrti utvrdiće se nakon obavljene obdukcije, koju su zatražili istražni organi.

BrutalnoIZOBLIČEN OD BATINAPrema rečima našeg izvora iz istrage, Zlatomir Radulović je sav bio izobličen od batina.- Rebra su mu bila polomljena, na glavi je imao više od deset rupa i izgubio je mnogo krvi - kaže naš sagovornik.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track