UBISTVO: Žena u donjem vešu pronađena mrtva u stanu na Voždovcu!
Foto: Marina Lopici

Ležala pored ulaznih vrata

UBISTVO: Žena u donjem vešu pronađena mrtva u stanu na Voždovcu!

Crna Hronika -
Ubica ju je brutalno pretukao rukama, a zatim je udario u glavu nekim tvrdim predmetom. Zorica je pokušala da se odbrani od njega i da dozove pomoć, ali je uspela samo da dopuzi do vrata. Nakon zločina ubica je zaključao vrata sa spoljnje strane i odneo ključ - kaže sagovornik Kurira

BEOGRAD - Zorica Ilić (54), iz Beograda pronađena je mrtva preksinoć oko 19 časova u iznajmljenom stanu u kom je živela u Bulevaru Oslobođenja broj 68. na Banjici.

Nesrećna žena ubijena je, kako se sumnja, pre više od deset dana, a pretpostavlja se da je zločin počinila osoba koju je poznavala i koju je ona kobne večeri pustila u stan.

- Ubica ju je brutalno pretukao rukama, a zatim je udario u glavu nekim tvrdim predmetom. Zorica je pokušala da se odbrani od njega i da dozove pomoć, ali je uspela samo da dopuzi do vrata. Nakon zločina ubica je zaključao vrata sa spoljnje strane i odneo ključ - kaže sagovornik Kurira iz istrage.

Polunago telo ubijene pronađeno je u hodniku, pored cevi radijatora, tik do ulaznih vrata. Zidovi predsoblja bili su isflekani njenom krvlju, a na podu je ostao pokidani deo odeće. Zbog toplote radijatorske cevi telo se ubrzano raspadalo, a neprijatan miris širio se po celom spratu.

- Zločin je otkriven kada je jedan stanar zgrade, inače lekar, primetio da se iz stana oseća neprijatan miris raspadnutog ljudskog leša. Pozvao je komšije, koji su potom pozvali vlasnicu stana i policiju. Kada su policajci stigli jedva su uspeli da otvore vrata jer je leš bio ispod njih. Užasnuli su se kada su videli Zoricino krvavo telo, puno modrica koje se raspadalo - kaže jedna komšinica.

Zorica nije bila zaposlena, a izdržavala se od prodaje stare odeće i navodno je rekreativno vežbala jogu.

U ovaj stan se uselila u septembru ove godine. Vlasnica stana je Sandra M., ćerka nekad poznate voditeljke RTS Olje Mijović i nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde Petra Krivokuće.

- Zorica je iza sebe je ostavila ćerku koja živi u Pančevu i sestru koja živi na Banjici - kaže jedna komšinica.

Komšije: Bila je fina, retko smo je viđali

Komšije kažu da je ubijena bila kulturna i ljubazna žena koju su videli svega nekoliko puta otkako se doselila u zgradu.

- Poslednji put smo je videli 2. decembra ove godine kada je došla kod da se upoznamo jer joj je gazdarica rekla da se upozna s nama i da joj se nađemo ako joj zatreba. Mnogo nam je žao što je ubijena - kaže jedna komšinica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track