OTAC MONSTRUM: Ubio ćerkicu, pa se bunio što ga hapse!

Aleksandar A. ćutao o zločinu

OTAC MONSTRUM: Ubio ćerkicu, pa se bunio što ga hapse!

Crna Hronika -
Ni trunke kajanja: Posle saslušanja na kojem nije hteo da kaže zašto je ubio ćerku staru 19 meseci, osumnjičeni pitao da li baš mora u pritvor

BEOGRAD - Slagao ženu da je spasavao dete!Aleksandar A. (20) iz Bora, koji je prekjuče uhapšen zbog sumnje da je nasmrt prebio ćerku Aleksandru staru 19 meseci, branio se ćutanjem na saslušanju pred tužiocem. Otac monstrum nije želeo da govori o brutalnom zločinu, ali se pobunio kad mu je saopšteno da mu je određen pritvor od mesec dana i da će sa saslušanja biti prebačen u Centralni zatvor.- Zbog čega moram da ostanem u pritvoru? Je l‘ baš moram? - bilo je sve što je rekao kad mu je saopštena odluka suda.Sumnjičavi lekariAleksandar A. sumnjiči se da je 6. novembra u udžerici u Ulici internacionalnih brigada, u kojoj je živeo sa suprugom i dvoje dece, nasmrt pretukao ćerku. Kad je primetio da beba ne diše, uzeo ju je naručje i istrčao na ulicu.- U tom trenutku ulicom je prolazila policijska patrola. Uspaničeno ih je zaustavio i počeo da viče da pozovu Hitnu pomoć jer je njegovo dete palo s kreveta i ne diše - priča sagovornik Kurira.Policija ga je odvezla u bolnicu u Tiršovoj. Dete je ubrzo umrlo, a lekari su zbog sumnjivih modrica na telu pozvali policiju.- Telo je prebačeno na obdukciju, kojom je utvrđeno da je dete umrlo usled teških unutrašnjih povreda - navodi naš izvor.U vreme zločina u kući je bio i brat blizanac ubijene devojčice, a njihova majka Kaduna bila je van kuće.- Kao i svakog dana, skupljala je po kontejnerima stvari koje je posle prodavala i tako izdržavala porodicu. Kad se vratila kući Aleksandar joj je rekao da je dete umrlo i da je on probao da mu spase život. Poverovala mu je - priča naš izvor.Tukao se sa suprugomInače, njih dvoje bili su u vanbračnoj zajednici nekoliko godina. Kaduna je obožavala decu i pazila je na njih.- Sigurno nije znala da je on pretukao Aleksandru jer bi ga inače svojim rukama ubila. Njih dvoje su se svakog dana svađali i tukli - ispričao je jedan od komšija.Inače, Aleksandar trenutno čeka trojke.

Ogorčeni... Komšije besne što ih je Aleksandar lagao
Ogorčeni... Komšije besne što ih je Aleksandar lagao

KomšijaUBIO BIH GA!Komšije kažu da nisu znali da je Aleksandar ubio dete. Kad su ga pitali gde je devojčica, rekao im je da je umrla.- Bilo nam je čudno što je svaki put rekao da je umrla zbog različitog razloga. Jednom bi rekao da se ugušila dok je pila sok, drugi put da je umrla u snu, a treći put da je pala... Mislili smo da tako priča jer pati za detetom. Da sam znao šta je uradio, lično bih ga ubio - kaže komšija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja