MISTERIJA U KIKINDSKOJ BOLNICI: Preminula medicinska sestra (26) u toku noćne smene
Foto: Saša Urošev

Pozlilo joj u toaletu

MISTERIJA U KIKINDSKOJ BOLNICI: Preminula medicinska sestra (26) u toku noćne smene

Crna Hronika -
Nataša M. (26), pod nerazjašnjenim okolnostima izdahnula u Opštoj bolnici. Prvi rezultat istrage isključuje nasilnu smrt

KIKINDA - Medicinska sestra Nataša M. (26) iz Kikinde, preminula je u u noći između utorka i srede pod nerazjašnjenim okolnostima u prostorijama Opšte bolnice u tom gradu.

Šta se tačno desilo dok je nesrećna devojka radila u noćnoj smeni, na odeljenju Intenzivne nege, još nije poznato. Navodno joj je pozlilo dok je bila u toaletu, gde su je kolege i pronašle. Svi pokušaji medicinskog osoblja da joj spasu život, nažalost, su bili uzaludni:

- Pokušaj reanimacije naše mlade koleginice bio je bezuspešan. Uzrok smrti zasad je nepoznat. Ceo kolektiv najdublje je potresen ovim tragičnim događajem - navedeno je u saopštenju rukovodstva Opšte bolnice u Kikindi.

Policija se povodom iznenadne smrti mlade medicinske sestre nije zvanično oglasila, ali je Kuriru je potvrđeno da je tokom noćne smene Nataša M. preminula. Prvi rezultati istrage ukazuju da se ne radi o nasilnoj smrti: "Telo je poslato na obdukciju u novosadski Institut za sudsku medicinu. Tek nakon dobijanja obdukcionog nalaza znaće se pod kakvim okolnostima je preminula medicinska sestra. Istraga je u toku", rečeno nam je u policiji.Kolege u šoku

Na pomen imena preminule koleginice, medicinsko osoblje kikindske bolnice ima samo reči hvale:-Još ne možemo da verujemo da smo zauvek ostali bez Nataše. Pamtićemo je kao izuzetnu koleginicu i savesnog zdravstvenog radnika, spremnog da uvek pomogne pacijentima - kažu Natašine kolege.

(S. U.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja