KRENUO U POSETU TAZBINI: Carina zaplenila 9 kilograma duvana!
Foto: Carina

Planirao pokloniti tašti i tastu

KRENUO U POSETU TAZBINI: Carina zaplenila 9 kilograma duvana!

Crna Hronika -
Ukupno 18 paketa težine od po 500 grama nalazilo se u putnoj torbi ispod ličnih stvari u gepeku vozila, a vozač je rekao da je duvan kupljen na pijaci

BEOGRAD - Carinici su u subotu na graničnom prelazu Špiljani kontrolom putničkog vozila crnogorskih registaracija oznaka, sprečili pokušaj krijumčarenja 9 kilograma rezanog duvana u Republiku Srbiju.

Duvan je otkriven prilikom detaljne kontrole vozila Volkswagen Passat, kojim je iz Crne Gore u Srbiju putovao crnogorski državljanin.

Ukupno 18 paketa težine od po 500 grama nalazilo se u putnoj torbi ispod ličnih stvari u gepeku vozila, koji su otkriveni tokom detaljne kontrole.

Tada je vozač carincima objasnio da nije imao nameru da duvan švercuje i da ga nije prijavio samo zato što se radilo o manjoj količini koju je planirao da pokloni svojoj rodbini.

Rekao je da je krenuo iz Berana gde živi u Leskovac u posetu tazbini, gde mu se trenutno nalazila i supruga sa ćerkom, a da je duvan pre polaska kupio na pijaci u Beranama sa namerom da poklonom iznenadi taštu i tasta jer su oboje pušači.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track