SMRT U MAGLI: Poginula braća i njihov prijatelj!

Trojica mladića nastradala u udesu

SMRT U MAGLI: Poginula braća i njihov prijatelj!

Crna Hronika -
Udarili u banderu: Vladimir (30) i Dragan (27) Kikaš i Miodrag Nedić (23) iz Čerevića zbog guste magle „zastavom“ sleteli s puta i zakucali se u stub električne rasvete

BEOČIN - Tragedija!Braća Dragan (27) i Vladimir (30) Kikaš i njihov prijatelj Miodrag Nedić (23) iz Čerevića poginuli su u teškoj saobraćajnoj nesreći u nedelju oko 21.30 časova na putu kod Čerevića. Mladići su bili u „zastavi 101“, koja je usled izuzetno guste magle sletela s puta i udarila u stub električne rasvete. Braća Kikaš poginula su na licu mesta, dok je Nedić preminuo na putu do bolnice.Policijska svetla- Nije se video prst pred okom, tako gusta je bila magla. Ugledao sam policijska svetla i vatrogasce, pa sam stao. Izašao sam iz auta, prišao i imao šta da vidim. Bilo je jezivo. Vatrogasci su sekli vozilo i izvlačili momke. Bilo je užasno - priča za Kurir Dragan S., koji se zatekao na licu mesta.U Čereviću, malom mestu nedaleko od Beočina, juče je vladao tajac. Retko ko je bio raspoložen za priču. Meštani se nisu mirili sa činjenicom da su izgubili tri mladića u jednoj noći, i to uoči Nove godine.Meštani u šoku- Strašno, i dalje ne verujem. Pa Vladimir je pre nešto više od mesec dana dobio ćerkicu... Prošle godine se oženio, tuga božja. Dva brata da poginu zajedno, ima li šta gore! Koliko sam čuo, vraćali su se s posla, ali eto, sudbina ih ispred kuće uze - kaže jedan meštanin ovog vojvođanskog mesta.

Pranje novca od drogeDUŠKO ŠARIĆ OSUĐEN NA PET I PO GODINABIJELO POLJE - Viši sud u Bijelom Polju osudio je, u ponovnom postupku, Pljevljake Duška Šarića (33) i Jovicu Lončara (49) na po pet i po godina zatvora zbog pranja 19 miliona evra stečenog od šverca droge i kriminalom. Duško Šarić je rođeni brat odbeglog narko-bosa Darka Šarića, za kojim je Interpol Srbija raspisao međunarodnu poternicu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track