SINDIKAT GSP : Putnik otmičar nije imao sekiru već čekić!
Foto: Nebojša Mandić

Drama okončana hapšenjem na Banovom brdu

SINDIKAT GSP : Putnik otmičar nije imao sekiru već čekić!

Crna Hronika -
Saobraćajni sindikat Gradskog saobraćajnog preduzeća saopštio je da putnik koji je oteo putnike i autobus na liniji 56 nije imao sekiru već čekić za razbijanje stakala

BEOGRAD - Putnik koji je oteo autobus na liniji 56 u Beogradu nije kod sebe imao sekiru, već čekić za razbijanje stakla, rekli su Beti u Saobraćajnom sindikatu Gradskog saobraćajnog preduzeća (GSP).

Putnik J.G. (64) na autobuskoj liniji 56 u Beogradu oteo je autobus i zahtevao od vozača da promeni trasu, rečeno je ranije agenciji Beta u MUP-u Srbije. On je oko 13 časova ušao u autobus privatnog prevoznika "Banbus" na Žarkovu i primorao vozača ga odveze na Banovo Brdo umesto na Zeleni venac, uz pretnju čekićem i bombom.

Nakon toga je čekićem za razbijanje stakla u slučaju opasnosti polomio šoferšajbnu, tvrde u Sindikatu, koji je dobio informaciju od vozača autobusa u kome se dogodio incident.

Policija je J.G. privela na okretnici "Banovo Brdo", a kako se ispostavilo, on ipak nije imao bombu kojom je pretio. U incidentu nije bilo povređenih.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track