KRAGUJEVAC: U stanu proizvodio i prodavao marihuanu!
Foto: Tanjug

Zaplenjeni narkotici

KRAGUJEVAC: U stanu proizvodio i prodavao marihuanu!

Crna Hronika -
M. Đ. se sumnjiči da je u svom stanu proizvodio marihuanu i prodavao je, a policija je prilikom pretresa pronašla 265 grama marihuane

KRAGUJEVAC - Kragujevačka kriminalistička policija je, nakon intenzivnog operativnog rada, u jednom stanu u naselju ""Erdoglija"" u Kragujevcu pronašla improvizovanu laboratoriju za proizvodnju opojne droge.

Tom prilikom uhapšen je M. Đ. (36), za koga se sumnja da je u svom stanu proizvodio marihuanu i prodavao je uživaocima.Njemu je određena mera zadržavanja u trajanju do 48 sati, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Pored laboratorije, policija je u stanu M. Đ. pronašla 265 grama marihuane, pripremljene za prodaju.Kod M. T. (43), I. N. (33) i I. V. (28), svi iz Kragujevca, kojima je takođe određena mera zadržavanja, pronađeno je još 114 grama marihuane, kao i 5,2 grama amfetamina, 38 grama nepoznate praškaste materije i dve vagice za precizno merenje, sa tragovima opojne droge.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, danas biti sprovedeni zameniku Višeg javnog tužioca u Kragujevcu, navedeno je u saopštenju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track