Ognjen Koroman: Kad su mene tukli, tužilac nije reagovao!
Foto: Dragan Kadić

Fudbaler svedočio o okršaju

Ognjen Koroman: Kad su mene tukli, tužilac nije reagovao!

Crna Hronika -
Bivši kapiten Zvezde rekao da nije ošamario Duška Dukića, već da se on okliznuo i pao, a isto ispričao i Dukić

BEOGRAD - Oprostio mu batine!- Nisam udario Duška Dukića! Možda se okliznuo i pao. Uostalom, ne razumem sve ovo. Zašto tužilaštvo nije reagovalo kad je mene mesec dana ranije usred treninga Zvezde ošamario navijač, i to pred svim saigračima i upravom kluba?Ovo je juče u sudnici Višeg suda u Beogradu rekao nekadašnji kapiten Crvene zvezde Ognjen Koroman tokom postupka koji se protiv njega vodi zbog toga što je 2009. u tunelu stadiona napao igrača kulskog Hajduka Duška Dukića. Posle incidenta je Dukić završio u bolnici s potresom mozga i iščašenim zglobom.Gurao se u tunelu- Na poluvremenu utakmice krenuo sam ka svlačionici. Bio sam nezadovoljan svojom igrom i igrom svojih saigrača, pa sam se nervozno progurao kroz tunel. Možda sam tad nekoga slučajno povukao za dres jer je tunel uzan, ali nisam nikoga udario - ispričao je juče Koroman.Istu priču je kasnije ponovio i Dukić!- U tunelu je izbila svađa. Možda me je Koroman povukao za dres, ali me nije udario. Povredio sam se kad sam pao niz stepenice - ispričao je Dukić.Međutim, drugačije svetlo na događaj bacio je Slobodan Veselinović, koji je bio glavni sudija tog meča.- Išao sam iza igrača i video kako pesnicom udara Dukića u glavu. Ovaj ga je povukao za dres, a Koroman je još jednom zamahnuo i udario ga otvorenom šakom. Tada je Dukić pao niz stepenice - rekao je Veselinović.SuočenjeBudući da je Veselinović ispričao drugačiju verziju događaja od fudbalera, sudija ih je suočila. Međutim, i kad su stali oči u oči, svako je ostao pri svojoj verziji događaja.

Sudija Veselinović jasno video kad je Koroman udario Dukića
Sudija Veselinović jasno video kad je Koroman udario Dukića

ČINJENICEKoromanova karijera- rođen na Palama 1975. godine- u mlađim kategorijama igrao za Željezničar iz Sarajeva- u Srbiji igrao za Radnički iz Niša, Spartak iz Subotice, OFK Beograd i Crvenu zvezdu, u kojoj je bio i kapiten- u Rusiji branio boje Krila Sovjetov, Dinama iz Moskve i Tereka- na pozajmici igrao u korejskom Inčon junajtedu- godinu dana igrao i za Portsmut u EngleskojDukićeva karijera- rođen u Zadru 1986. godine- igrao za Jedinstvo iz Paraćina- od 2004. do 2007. bio u Jedinstvu i Vlasini- 2007. otišao u Vitebsk iz Belorusije- po povratku u Srbiju igrao u Jagodini i Hajduku iz Kule - 2010. prešao u rumunsku Politehniku- 2011. vratio se u Jagodinu- trenutno bez angažmana

Izvinio se sudijiRUSI ME NISU PUŠTALI NA SUĐENJAOgnjen Koroman izvinio se juče sudiji što se nije odazivao na pozive suda dok je igrao u Rusiji. On je naveo da mu klub nije dozvoljavao da dođe u Srbiju.- Rekao je i da je ugovor prekinut 1. januara, tako da je trenutno nezaposlen. Dok je igrao, plata mu je bila 10.000 evra mesečno - kaže izvor Kurira.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track