PONOVO RADE PIŠTOLJI U NS: Pljačkaš ranio vlasnika prodavnice posle rvanja!
Foto: KURIR

Razbojništvo

PONOVO RADE PIŠTOLJI U NS: Pljačkaš ranio vlasnika prodavnice posle rvanja!

Crna Hronika -
Razbojnik je ušao u jedan market u Ulici Branka Bajića i radnici zapretio pištoljem, ali je ona odbila da mu preda novac

NOVI SAD - P.B. (49) iz Novog Sada, vlasnik prodavnice "Maca 021" u Ulici Branka Bajića 14, lakše je povređen tokom oružane pljačke te prodavnice!

Kako nezvanično saznajemo, oko 21 čas naoružani razbojnik upao je u prodavnicu i od prodavačice tražio novac, uz pretnju pitoljem.

- Prodavačica se suprostavila razbojniku, nije htela da mu da pare. U blizini se zatekao vlasnik radnje koji je u tom momentu ušao unutra. Došlo je do svađe između njih dvojice, rvali su se do ispred radnje. U toku gnušanja, razbojnik je ispalio hitac u vlasnika u predelu glave. Na svu sreću, metak je čoveku samo okrznuo kožu glave. Tada je razbojnik pobegao u nepoznatom pravcu, a P.B. je kolima Hitne pomoći prebačen u Urgentni centar - kaže izvor Kurira.

Prema rečima Jelene Jurišin, portparola KC Vojvodine, P.B. zadobio je lakš povrede, i nakon ukazane lekarske pomoći pušten je na kućno lečenje. Kako saznajemo, samo pola sata ranije izvršeno je razbojništvo u apoteci “Feniks” u ulici Novosadskog sajma u Novom Sadu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track