DEVOJKA UBICE PALMINE SARADNICE: Trebalo je da se venčamo, a Mladen nas je zavio u crno!
Foto: Jedinstvena Srbija

Posle tragedije u Jezeru

DEVOJKA UBICE PALMINE SARADNICE: Trebalo je da se venčamo, a Mladen nas je zavio u crno!

Crna Hronika -
Teško mi je. Zavio nas je u crno. Ne mogu ni da govorim, bilo je jedino što je mogla da kaže Bojana Bojić (28), koja se spremala za svadbu, zakazanu za 14. februar

BANJALUKA - Spremali smo venčanje. Ne znam šta se dogodilo s Mladenom da počini zločin, kroz plač priča Bojana Bojić (28), u čijem je krevetu u ugostiteljskom objektu “Apolon” nedaleko od Banjaluke u petak oko tri časa greškom ubijena Biljana Paić (40), pomoćnica predsednika opštine Vrbas i predsednik odbora Jedinstvene Srbije u Vrbasu.

Ubica i Bojanin verenik Mladen Danilović se posle zločina ubio hicem iz lovačke puške.

"Teško mi je. Zavio nas je u crno. Ne mogu ni da govorim", bilo je jedino što je mogla da kaže Bojana, koja se spremala za svadbu, zakazanu za 14. februar.

Verenica se posle izjave date policiji juče spakovala i iz „Apolona“ otišla kod roditelja u Čelinac. Bojana je bila zaposlena u „Apolonu“ i sa pokojnikom je bila u vezi. Danilović je nedavno išao kod Bojaninih roditelja na slavu u Čelinac.

"Kao i svaki par, imali su trzavica. Ali uvek bi se pomirili. U noći kada se dogodila tragedija sedeli su u lokalu i posle radnog vremena. Niko ne zna da li su se tada posvađali i da li mu je ona možda vratila verenički prsten", priča sagovornik koji je poznavao Danilovića.

U kuću Biljane Paić, u Ulici Janka Čmelnika u Savinom Selu, juče su pristizali rodbina i prijatelji. Na pragu gde ih je nekada čekala uvek nasmejana Biljana, izjavljivali su saučešće njenom mužu Božidaru. Kraj njega su bila njihova deca: Selena (17), Sofija (13) i Strahinja (5).

"Niko od nas ne može ni reč da izusti. Deca su u šoku, a Božidar ne može da progovori", kroz plač je zamolila Biljanina zaova.

I u čitavom selu gde je Biljana Paić 13 godina radila u OŠ “Branko Radičević” kao učiteljica - tuga. Biljanina koleginica i nerazdvojna prijateljica Ksenija Belce još ne veruje da njih dve nikada neće popiti kafu dogovorenu kada se Bilja vrati sa puta.

"Videle smo se dan pre njenog puta. Rekla je da ćemo se po povratku videti i ispričati", priča Ksenija.Koleginica navodi i da je Božidar odrastao bez majke, a sada su i njihova deca dočekala istu sudbinu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track