Ranjen mladić u Novom Sadu
Foto: Nebojša Mandić/Ilustracija

Sukob dve grupe

Ranjen mladić u Novom Sadu

Crna Hronika -
Mladić je primljen sa ustrelnom ranom u predelu levog zgloba kuka. On će biti zadržan u Urgentnom centru na ospervaciji. Stabilnog je zdravstvenog stanja – kaže Jelena Jurišin, portparol KC Vojvodine

NOVI SAD – Devetnestogodišnji Siniša Z. iz Novog Sada, ranjen je u nedelju veče u pucnjavi koja se dogodila u ulici Bate Brkića kod broja 7, na novosadskom Novom Naselju.

- Mladić je primljen sa ustrelnom ranom u predelu levog zgloba kuka. On će biti zadržan u Urgentnom centru na ospervaciji. Stabilnog je zdravstvenog stanja – kaže Jelena Jurišin, portparol KC Vojvodine.

Prema nezvaničnim informacijama, momak koji je primljen u Urgetni centar sa ranom u nozi je povređen nakon sukobu dve grupe mladića koji se odigrao u dvorišu iza apoteke "Janković".

- Devetnaestogodišnjak je pogođen jednim hicem iz pištolja u nogu, u sukobu nekoliko mladića na ulici. Nakon što je Siniša pogođen, ostali učesnici sukoba iz obe grupe dali su se u bekstvo – kaže izvor Kurira.

Hitna pomoć je posle samo nekoliko minuta stigla i prevezla ga u bolnicu. Policija je obavila uviđaj i u toku je potraga za napadačima i utvrđivanju svih okolnosti ove pucnjave.

Podsetimo, u neposrednoj blizini ovog sadašnjeg događaja, pre desetak dana, u Ulici Kaće Dejanović ispred broja 42, takođe u pucnjavi, Aleksandar R. (19) iz Novog Sada ranjen je u noguS. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track