STIGLI REZULTATI OBDUKCIJE: Medicinski tehničar se otrovao metil alkoholom!
Foto: Zorana Jevtić

Samoubistvo u bolnici u Prokuplju

STIGLI REZULTATI OBDUKCIJE: Medicinski tehničar se otrovao metil alkoholom!

Crna Hronika -
Posle obdukcije i toksikoloških analiza na Institutu za sudsku medicinu u Nišu utvrđeno je da je medicinski tehničar Igor.Č preminuo usled prekomernog unosa i trovanja metil alkoholom

PROKUPLJE - Igor.Č. (40) koji je radio kao medicinski tehničar na mikrobilogiji opšte bolnice ''Dr Aleksa Savić'' u Prokuplju preminuo je usled prekomernog unosa i trovanja metil alkoholom koji mu je bio dostupan na radnom mestu gde je on radio, pokazali su rezultati obdukcije.

Posle obdukcije i toksikoloških analiza na Institutu za sudsku medicinu u Nišu utvrđeno je da je medicinski tehničar na mikrobiologiju opšte bolnice ''Dr Aleksa Savić'' u Prokuplju Igor.Č preminuo usled prekomernog unosa i trovanja metil alkoholom koji mu je bio dostupan na radnom mestu u zdravstvenoj ustanovi u kojoj je on radio.

Profesor dr Radovan Karadžić specijalista sudske medicine u Nišu koji je izvršio bdukciju i toksikološke analize kaže da su o rezultatima koji su to pokazali obavešteni svi nadležni državni organi kao i rukovodstvo opšte bolnice ''Dr Aleksa Savić'' u Prokuplju.

Daljom istragom nadležni organi trebalo bi da utvrde zašto niko od zaposlenih u prokupačkoj bolnici nije reagovao i ako su bili upoznati sa problem koji je imao njihov kolega medicinski tehničar na mikrobilogiji gde je uzimao metil alkohol od kojeg je pao u stanju kome i preminuo u zdravstvenoj ustanoi u kojoj je radio.

Inače, Igore.Č. je više puta pokušao da oduzme sebi život i tako smatraju psiholozi dozivao pomoć, a zaposleni u prokupačkoj bolnici bili su upoznati sa celom situacijom ali su o tome ćutali i vešto skrivali od nadležnih.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track