ORGIJE U PAZARU: Neke devojčice su ucenjivale, a neke tukle da bi ih zadržale!

Ima još žrtava: Istražiteljima se javile još dve učenice

ORGIJE U PAZARU: Neke devojčice su ucenjivale, a neke tukle da bi ih zadržale!

Crna Hronika -
Nataša Prtinac i Nezrina Čeli devojke navodno batinama primoravale da ostanu u „seksualnom krugu“; Prema toj devojčici ponašala sam se majčinski. Ne znam zašto je sada ovakva prema meni, rekla je Nataša Prtinac

NOVI PAZAR - Novi slučajevi!T. P. i E. Z., učenice novopazarske Gimnazije, nisu bile jedine žrtve seksualnog zlostavljanja profesorke Nataše Prtinac (40) i njene drugarice, frizerke Nezrine Čeli (34)! Kako Kurir nezvanično saznaje, istražiteljima su se javile još dve maloletne devojke, a sumnja se da ih ima još.Devojčice završile u bolnici?- Postoje određena saznanja da su se Nataša Prtinac i njena prijateljica Nezrina Čeli, koje se sumnjiče da su godinama seksualno iskorišćavale tada maloletne devojke, iživljavale nad nekima od njih - otkriva izvor Kurira. Kako navodi, postoje indicije da su profesorka i njena drugarica čak i tukle devojčice koje su želele da izađu iz „njihovog začaranog kruga“.- Neke od devojčica, a sumnja se da je broj žrtava veći od dve, koliko ih je zvanično zasad, samo su ucenjivale. Onima kod kojih ucene nisu prolazile, one su pretile, a nisu se libile ni da tuku devojčice. Postoje indicije da su posle batina neke morale da potraže i pomoć u novopazarskoj bolnici - kaže izvor Kurira.Nataša Prtinac juče je na saslušanju pred tužiocem negirala optužbe.- Prema toj devojčici ponašala sam se majčinski. Ne znam zašto se sada prema meni ponaša na ovaj način - rekla je, kako saznajemo, osumnjičena profesorka likovnog. U njenu odbranu stao je i njen suprug Reško Prtinac, akademski slikar, koji tvrdi da je ona u celoj priči žrtva!- Meni je žao što je moja supruga linčovana, a u nekim trenucima bila je talac tog deteta. Ja sam to tek kasnije saznao, jer se to videlo na mojoj supruzi, kroz šta je prolazila. Dete je pokazivalo da hoće da se ubije ako ne nastavi da se druži s Natašom - kaže Prtinac.Samo je htela da pomogneOn tvrdi da je njegova supruga pomogla devojci kad je htela da upiše fakultet i kad je imala porodične probleme.- U celoj priči reč je o inatu tog deteta. Naime, moja supruga htela da je skloni od sebe pošto je devojčica počela da pokazuje neku vrstu posesivnosti. To je ono što ja znam. To je bio njihov odnos, ja se u taj odnos nisam mešao jer je bio korektan. Čak njeni roditelji nisu želeli da se ona viđa s mojom suprugom jer je dete očigledno pokazivalo neke sklonosti, otkud ja znam. Šteta je naneta i njima i nama... Kroz naš atelje i kroz našu kuću prošlo je milion dece, pa zar mislite da bi neko svoju karijeru ugrozio tako - rekao je Prtinac. Nataši Prtinac i Nezrini Čeli juče je nakon saslušanja određen pritvor do 30 dana.

Protest ispred TužilaštvaĐACI BRANE PROFESORKUPred zgradom Višeg tužilaštva u Novom Pazaru juče oko podneva protestovalo je 30 đaka novopazarske Gimnazije, kojima je Nataša Prtinac razredni starešina.- Ne verujemo u ono što se priča i piše o našoj profesorki. Ona je savršena profesorka, žena i majka - kažu gimnazijalci. Oni su uvereni da ako je nečega i bilo, nije bilo pod prisilom.Atelje zaključanNIJE KRILA SKLONOSTIAtelje profesorke u Ulici oslobođenja, u kome je ona, navodno, 2009. prvi put obljubila maloletnu učenicu, juče je bio zaključan! Dok u Pazaru jedni kažu da nije bilo ničeg neobičnog u ponašanju profesorke likovnog, drugi ističu da su profesorku viđali po gradu u društvu drugih žena i da nije krila seksualnu orijentaciju.

ČINJENICEProfesori pedofili- OKTOBAR 2012 - Profesor srednje škole u Sokobanji S. S. (44) uhapšen je zbog sumnje da je obljubio učenicu M. N. (16), kojoj je obećao bolji prosek i peticu iz njegovog predmeta! On je od početka oktobra s M. N. nekoliko puta imao seksualne odnose, a tereti se i da joj je pretio kad je pokušala da okonča vezu.- APRIL 2012 - M. Đ. (66), penzionisani profesor matematike i bivši direktor osnovnih škola u Rakovici i na Voždovcu, uhapšen je zbog sumnje da je bludničio nad maloletnim devojkama, kojima je posle odlaska u penziju davao privatne časove.- APRIL 2011 - R. R. (28), profesor geografije na zameni u školi u Novom Sadu, uhapšen je zbog sumnje da je đaka zaključao u učionicu na pauzi između dva časa, a zatim ga primorao da svuče pantalone kako bi ga oralno zadovoljio.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track