BEOGRAD: Zaplenjena još jedna laboratorija marihuane na Voždovcu!
Foto: AP Photo

Narkotici

BEOGRAD: Zaplenjena još jedna laboratorija marihuane na Voždovcu!

Crna Hronika -
Zaplenjeno je 10 stabljika marihuane visine 1,5 metara i oko 15 manjih stabljika i određena količina suve marihuane namnjena prodaji

BEOGRAD - Operativci Uprave kriminalističke policije Policijske uprave za Grad Beograd, uhapsili su danas Dragana S. (43) iz Beograda i u njegovom stanu u ulici Vojvode Stepe 141 na Voždovcu otkrili i zaplenili laboratoriju skanka.

Policajci su prilikom pretresa stana pronašli najsavremeniju opremu za proizvodnju skanka među kojima su reflektori, ventilacioni sistem, pumpa za vodu....

" Zaplenjeno je 10 stabljika marihuane visine 1,5 metara i oko 15 manjih stabljika i određena količina suve marihuane namnjena prodaji, kaže za Kurir sagovornik iz istrage.

Ovo je još jedna u nizu redovnih akcija na suzbijanju proizvodnje i trgovine narkoticima koju sprovodi Uprava kriminalističke policije PU za Grad Beograd, a koja će se i dalje nastaviti.

Podsetimo beogradska policija je juče otkrila labnartoriju skanaka u iznajmljnom stanu ljubavnog para u Ulici Cvetanova ćuprija u Beogradu.

Tom prilikom uhapšeni su Lj.L. (50) i S.R. (39), oboje iz Beograda.

Policija je pretresom otkrila kompletno opremljenu labaratoriju za proizvodnju marihuane, 40 velikih stabljika marihuane i 70 sadnica marihuane, više desetina reflektora, ventilacioni sistem, vodovodni sistem „kap po kap“ sa potapajućom pumpom, uređaj za održavanje temperature i merenje PH vrednosti sa raznovrsnim hemijskim sredstvima za tretiranje droge, kao i uputstvo za gajenje marihuane.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track