RAZBOJNIŠTVO NA LIMANU: Ženi nasred pijace s vrata strgli zlatni lančić

U po bela dana

RAZBOJNIŠTVO NA LIMANU: Ženi nasred pijace s vrata strgli zlatni lančić

Crna Hronika -
Tri muškarca pokušali su da joj otmu torbu, ali je uspela da im se odupre posle čega je policija uhapsila jednog od njih (17)

NOVI SAD - Trojica mladića pokušali su danas oko pola jedan da opljačkaju Novosađanku (48) na uglu ulica Vere Pavlović i Vojvođanske, u blizini Limanske pijace.

Policija je odmah po dojavi građana stigla na lice mesta i uhapsila jednog od napadača.- Trojica muškaraca pokušala su da otmu torbu Novosađanki, ali je ona uspela da im se odupre. Potom su joj, uz primenu sile, napadači oteli zlatan lanac. Ovo delo kvalifikovano je kao razbojništvo. Policija je odmah uhapsila jednog od napadača, 17-godišnjaka, koji je priveden u kriminalističku policiju – izjavila je za Mileva Tomić, portparol novosadske policije. Na teren je odmah izašla i ekipa hitne pomoći. - Naše ekipe odmah su izašle na teren, ali, srećom, konstatovali da nije bilo ozbiljnih povreda - izjavio je direktor Službe hitne pomoći Bogdan Živanović.

Prema rečima očevidaca, sve se desilo za svega nekoliko minuta.- Bio sam udaljen desetak metara i video neko koškanje, a žena je dozivala u pomoć. Učinilo mi se da je jedan od mladića udario, a potom su se svi razbežali u obližnje ulice. Policija je stigla posle pet-deset minuta. Jedino sam uspeo da vidim da je napadnuta žena bila u šoku, ali nije povređena – ispičao je jedan od očevidaca.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track