BAR: Uhapšene dve državljanke Srbije zbog krađe delova lokomotive
Foto: Dragan Kadić

Krivična prijava

BAR: Uhapšene dve državljanke Srbije zbog krađe delova lokomotive

Crna Hronika -
M.F. (48) iz Odžaka i R.M. (43) iz Aleksinca se sumnjiče da su iz lokomotive, koja je bila stacionirana na sporednom koloseku Železničke stanice u Baru, otuđile komponente postrojenja - visokonaponski kabl, 11 ventila i druge delove, koje su demontirale upotrebom klešta

BAR – Crnogorska policija saopštila je danas da je uhapsila dve državljanke Srbije, koje su osumnjičene za krađu delova sa lokomotive na Železničkoj stanici u Baru.

Kako se navodi, uhapšene su M.F. (48) iz Odžaka i R.M. (43) iz Aleksinca, zbog osnovane sumnje da su u saizvršilastvu počinile krivično delo teška krađa.

“Sumnja se da su M.F. i R.M. iz lokomotive, koja je bila stacionirana na sporednom koloseku Železničke stanice u Baru, otuđile komponente postrojenja - visokonaponski kabl, 11 ventila i druge delove, koje su prethodno demontirale upotrebom klešta”, saopštila je crnogorska policija.

Dodaje se da su otuđene delove pronađeni i vraćeni Železnici Crne Gore.“M.F. i R.M. su uhapšene i uz krivičnu prijavu predate Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru na dalju nadležnost”, navodi se u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track