MANIJAK IZ ZAJEČARA: Išao kod vračare da bi se devojčica zaljubila u njega!
Foto: Thinkstock

D. T. (31) pokušao da siluje 12-godišnju učenicu

MANIJAK IZ ZAJEČARA: Išao kod vračare da bi se devojčica zaljubila u njega!

Crna Hronika -
Suludo Napasnik je bio opsednut lepotom devojčice, pa je njene lične stvari odneo kod lokalne gatare, koja je bacila čini. D. T. je više od dva meseca bio u bekstvu, a u sredu se predao

ZAJEČAR - Bolesnik!D. T. (31) iz Gamzigradske banje, koji je pre dva dana uhapšen zbog sumnje da je u decembru prošle godine pokušao da siluje dvanaestogodišnju devojčicu u okolini sela Osnić kod Boljevca, koristio se magijom kako bi se žrtva zaljubila u njega! Nakon neuspelog napada na učenicu šestog razreda, manijak je kontaktirao s lokalnom vračarom, koja je trebalo da baci čini kako bi se devojčica zaljubila u njega.Odneo prsten i čarape- D. T. je toliko bio opsednut devojčicinom lepotom da je pokušavao da je pridobije na sve načine. Pošto nije uspeo da siluje devojčicu, on joj je oteo mobilni telefon, prsten i čarape. Kako je u ovom kraju rasprostranjeno verovanje u natprirodne sile, on je sa ukradenim stvarima otišao kod vračare. Čini su bačene, a dete je trebalo da se opčini i zaljubi u manijaka - priča izvor Kurira iz istrage.D. T. je pokušao da siluje devojčicu 7. decembra prošle godine. Tog dana on ju je pratio dok se vraćala iz škole.- Sakrio se iza žbuna, a kad je dete naišlo, odjednom je iskočio i udario je u glavu. Potom ju je zgrabio i odvukao u jednu napuštenu kuću. Manijak je odmah nasrnuo na maloletnicu - kaže naš sagovornik.D. T. je strgao odeću s devojčice, a potom pokušao da je poljubi.Nije imao erekciju- Dete je zbog udarca jedva gledalo. Manijak se skinuo go, ali nije imao erekciju. Preplašena maloletnica se tad osvestila. Nekako je uspela da se odbrani i ne dozvoli da je napasnik poljubi. Potom ga je odgurnula od sebe i skoro potpuno naga istrčala iz napuštene kuće. Plačući je otišla kod roditelja, kojima je ispričala šta se dogodilo - kaže izvor Kurira.Porodica maloletnice je slučaj odmah prijavila policiji.- Policija je ubrzo ušla u trag D. T. Najpre su ga tražili u kući njegovog oca u borskom selu Luka, da bi potom otišli i do Gamzigradske banje. Nedaleko od njegove kuće našli su stvari devojčice koju je pokušao da siluje. Međutim, njega nije bilo - kaže naš sagovornik.Osumnjičeni se od tada skrivao, ali je u sredu posle podne došao u zgradu zaječarske policije i predao se.

Krio tragoveZAPALIO GARDEROBUD. T. se nakon pokušaja silovanja maloletnice automobilom odvezao do kuće kako bi se otarasio dokaza.- On je skinuo garderobu u kojoj je bio tog dana i bacio je u peć. Zapalio je svoje stvari kako bi prikrio tragove - kaže naš sagovornik.

Saslušan u policijiDEVOJČICA PRISTALA NA SEKSD. T. je na saslušanju u policiji negirao da je pokušao da siluje dvanaestogodišnjakinju.- Rekao je da je presreo devojčicu, ali i da je ona pristala da s njim ima seksualni odnos. D. T. je naveo da se maloletnica odjednom pokajala i pobegla - kaže izvor Kurira.

ČinjeniceMONSTRUMI SILUJU DECUNOVEMBAR 2013 - Dvojica braće iz Rožaja sumnjičili su se da su mesec dana silovali maloletnicu iz Tutina. Braća su navodno nekoliko puta dolazila u Tutin, gde su se iživljavala nad devojkom. Pretili su da će joj ubiti porodicu ako ih prijavi.AVGUST 2013 - Muškarac (46) iz Vlasotinca uhapšen je zbog sumnje da je između 8. i 9. februara 2013. silovao trinaestogodišnju devojčicu. Manijak je posle zločina zapretio detetu da nikome ništa ne govori.FEBRUAR 2013 - J. F. (61) iz Stare Pazove uhapšen je zbog sumnje da je pokušao da siluje maloletnicu. On je, kako se sumnja, na ulici presreo devojčicu, uvukao je u kuću i pokušao da je siluje, ali je ona uspela da pobegne.JANUAR 2013 - Pripadnici novopazarske policije uhapsili su dvadesetsedmogodišnjeg mladića zbog sumnje da je pokušao da siluje maloletnicu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja