MOTOROM U AUTOMOBIL: Tri osobe povređene u sudaru kod Padinske skele

Nepažnja

MOTOROM U AUTOMOBIL: Tri osobe povređene u sudaru kod Padinske skele

Crna Hronika -
Motorciklista, muškarac star oko 50 godina, zadobio je tupu povredu glave, prelom desne jagodične kosti, otok i modricu oko desnog oka, i odveden je na reanimaciju u Urgentni centar

BEOGRAD - U saobraćajnoj nesreći na Zrenjaninskom putu posle skretanja za Padinsku skelu, večeras su u sudaru motorcikla i putničkog automobila oko 18 sati povređena tri muškarca, koji su prebačeni u Urgentni centar, izjavila je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Prema njenim rečima, motorciklista, muškarac star oko 50 godina, zadobio je tupu povredu glave, prelom desne jagodične kosti, otok i modricu oko desnog oka, i odveden je na reanimaciju u Urgentni centar.

Druga lekarska ekipa zbrinula je drugog muškarca, starog oko 27 godina. Dobio je razderotinu glave temenog dela oko 10 centimetra dužine, povredu vrata i otvoren prelom leve podkolenice, a pretpostavlja se i da je imao potres mozga, kazala je Macura.

Treća muška osoba, stara oko 23 godine, ima tupu povredu glave, tupu povredu stomaka i prelom leve butne kosti, a njega je prevezla treća lekarska ekipa, navela je Macura.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track