SABIN OTKRILA ZAŠTO JE UBILA MUŽA: Branko me nazvao idiotom

Pukao joj film

SABIN OTKRILA ZAŠTO JE UBILA MUŽA: Branko me nazvao idiotom

Crna Hronika -
Ona je dosta dugo trpela njegovo ponašanje, koje joj je bilo neprihvatljivo. Toga dana rekao joj je: „Ti si idiot!“, što je kod nje izazvalo bes i ljutnju

BEOGRAD - Kasno se pokajala!Sabin Marić (31), državljanka Obale Slonovače, koja je 29. januara prošle godine u stanu na Banovom brdu bušilicom ubila muža Branka, učinila je to pošto joj je „pukao film“ kad ju je suprug nazvao idiotom, posvedočila je juče sudski veštak Nada Janković.

- Ona je dosta dugo trpela njegovo ponašanje, koje joj je bilo neprihvatljivo. Toga dana rekao joj je: „Ti si idiot!“, što je kod nje izazvalo bes i ljutnju. Osećala je potrebu da ga povredi jer je on ponašanjem povredio nju. Reagovala je impulsivno, na način na koji je reagovala - posvedočila je juče u Višem sudu u Beogradu Nada Janković. Kako je navela, posle zločina Marićka je osećala je grižu savesti i kajanje, pa je najverovatnije zbog toga pokušala da se ubije.- Zakomplikovala je život svima, naročito deci, koja su sada u Centru za socijalni rad - rekla je ona. Nastavak suđenja zakazan je za 7. mart. (J. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track