Napadač na Medojevića pušten iz pritvora
Foto: Kurir štampano

Veselin Pejović na slobodi

Napadač na Medojevića pušten iz pritvora

Crna Hronika -
Pejović je ranije potvrdio da je nasrnuo fizički na Medojevića, kao i da je to učinio da bi, kako je rekao, odbranio svoje i dostojanstvo porodice

PODGORICA - Vlasnik nikšićke firme Uniprom Veselin Pejović, koji je u petak ošamario lidera Pokreta za promene Nebojšu Medojevića na beogradskom aerodromu, pušten je danas iz policijskog pritvora.

Pejović je u nedelju posle podne priveden po nalogu Osnovnog državnog tužioca, koji mu je odredio pritvor od 48 sati. Njegov advokat Draško Đukanović je podneo žalbu na to rešenje, ali je ona odbijena. Pejoviću se na teret stavlja ugrožavanje bezbednosti, prenose podgorički mediji.

Pejović je ranije potvrdio da je nasrnuo fizički na Medojevića, kao i da je to učinio da bi, kako je rekao, odbranio svoje i dostojanštvo porodice. Medojević je, naime, više puta Pejovića dovodio u vezu za klanom odbeglog Darka Šarića, kome se u Beogradu sudi zbog šverca kokaina. Pejović je, inače, potencijalni kupac podgoričkog KAP-a. Stranke vlasti i opozicije osudile su Pejovićev napad na Medojevića koji je poslanik Demokratskog fronta u crnogorskom parlamentu.

Nebojša Medojević
Nebojša Medojević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track