Zdenko Tomanović: Zašto se Boris Tadić sastajao s tužiocem oko Miškovića?
Foto: Fonet

Advokat odbrane

Zdenko Tomanović: Zašto se Boris Tadić sastajao s tužiocem oko Miškovića?

Crna Hronika -
Napisao sam dopis tužilaštvu u kome tražim da me obavesti kojim povodom se tužilac sastajao sa predsednikom države i kojim povodom su oni razgovarali o dokazima, naveo je branilac vlasnika Delta holdinga

BEOGRAD - Odbrana vlasnika Delta holdinga Miroslava Miškovića zatražila je odgovor od Tužilaštva za organizovani kriminal zašto se tužilac sastajao sa nekadašnjim predsednikom države Borisom Tadićem povodom procesuiranja Miškovića.

"S obzirom na autorizovani intervju bivšeg predsednika države Borisa Tadića dat NIN-u napisao sam dopis tužilaštvu u kome tražim da me obavesti kojim povodom se tužilac sastajao sa predsednikom države i kojim povodom su oni razgovarali o dokazima", rekao je Zdenko Tomanović.

Tomanović je dodao da je takođe tražio da tužilaštvo objasni šta se promenilo od vremena kad je tužilac obavestio Borisa Tadića da nema dokaza protiv Miškovića od perioda kad se ušlo u postupak, posle čega je on i uhapšen.

Advokat je napomenuo da još nije dobio odgovor tužilaštva i da će kada se to dogodi, o tome obavestiti sudsko veće i preduzeti dalje aktivnosti za koje je ovlašćen. On nije hteo da polemiše da li će Tadića zvati za svedoka u postupku protiv Miškovića, navodeći da ne voli da poziva bivše predsednike država i vlada kao svedoke, ali da to zavisi od odgovora tužilaštva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track