(FOTO) GUŽVA PRED PALATOM PRAVDE: Cecu saleteli obožavaoci, delila autograme ispred suda!
Foto: Tanjug

Suđenje u slučaju Olarević odloženo za 9. april

(FOTO) GUŽVA PRED PALATOM PRAVDE: Cecu saleteli obožavaoci, delila autograme ispred suda!

Crna Hronika -
Ročište je odloženo zbog bolesti Predraga Ocokoljića, zeta pevačice kojoj su obožavaoci uručili poklone i cveće, a ona se sa njima slikala
1 / 8 Foto: Tanjug

BEOGRAD - Suđenje folk pevačici Svetlani Ceci Ražnatović i njenom zetu Predragu Ocokoljiću, zbog optužbi da su pretili direktoru FK "Mladi proleter" Aleksandru Olareviću 2007. godine, odloženo je danas u Prvom osnovnom sudu u Beogradu za 9. april zbog izostanka Ocokoljića.

Pevačica je kao i inače došla na suđenje, a ispred Palate pravde su je čekali brojni obožavatelji, mahom maloletna deca. Nakon odlaganja suđenja obožavaoci su joj uručili poklone i cveće, a ona se sa njima slikala i delila im autograme.

Ocokoljić je, prema rečima njegovog branioca Nevene Veselinović, izostao zbog bolesti o čemu je sudiji Danijeli Koš priložila medicinsku dokumentaciju, ali na suđenju nije saopšteno o kom zdravstvenom problemu je reč.

Sudija Koš je od zamenika tužioca Branislava Ilića tražila da se izjasni da li želi da predloži veštačenje Ocokoljićevog zdravlja ili neku meru za obezbeđenje prisustva okrivljenog. Zamenik tužioca je rekao da za sad ne traži veštačenje kao i da je dovoljno da se Ocokoljiću uputi poziv za sledeće suđenje.

Na današnjem suđenju Ražnatović i Ocokoljić trebalo je da se izjasne o preciziranoj optužnici protiv njih u pogledu činjeničnog stanja. Tužilaštvo u optužnici nije menjalo kvalifikaciju krivičnog dela tako da se Ražnatovićeva i Ocokoljić i dalje terete za nasilničko ponašanje, za koje je zaprećena kazna od šest meseci do pet godina zatvora.Optužnim predlogom Prvog osnovnog javnog tužilaštva, folk pevačici i Ocokoljiću se na teret stavlja da su 18. juna 2007. godine, ispred upravne zgrade FK "Mladi proleter", grubo vređali, a potom i naneli lake telesne povrede Olareviću, direktoru kluba.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track