SUĐENJE ZA UBISTVO MANEKENKE: Svirepi ubica Musić sada tvrdi da je lud!

Pripremno ročište protiv monstruma iz Novog Sada

SUĐENJE ZA UBISTVO MANEKENKE: Svirepi ubica Musić sada tvrdi da je lud!

Crna Hronika -
Suđenje 21. marta: Odbrana će probati da ubedi sudije da je Darijan Musić, koji je optužen za ubistvo Vladislave Červenko, podeljena ličnost

NOVI SAD - Sestra nije mogla da se obuzda!Šta je, monstrume, šta me gledaš! Misliš da te se bojim? Ne plašim te se, niti ću te se ikada plašiti... Reci, šta hoćeš da postigneš ponovljenim suđenjem, misliš da ćeš dobiti slobodu? Zašto si sada takva kukavica?Ubilački sjaj u očimaOvo je juče uzviknula Tanja Červenko, sestra manekenke Vladislave (25), dok je gledala kako Darijana Musića (27) uvode u zgradu Višeg suda u Novom Sadu, gde je juče održano pripremno ročište. Musić je optužen da je 12. novembra 2012. godine zverski pretukao Vladislavu, koja je od zadobijenih povreda izdahnula.- Kad me pogledao onim ubilačkim pogledom, pomislila sam: Kako li je tek gledao Vladislavu... Nisam mogla da se obuzdam i počela sam da vičem na tog monstruma, a on me gledao kao da se ništa nije dogodilo. Dok sam vikala da mi je ubio sestru, gledao me je kao da na ulici prodajem kokice - rekla je Tanja.Prezrivo gledao u sudijeNakon što je Apelacioni sud ukinuo presudu kojom je Musić bio osuđen na 35 godina zatvora, juče je u Višem sudu u Novom Sadu održano pripremno ročište. Izvor Kurira napominje da tokom pripremnog ročišta nije bilo nikakvih incidenata, ali da Musić nije mogao da sakrije prezriv pogled prema sudijama!Naš sagovornik dodaje da je optuženi Musić i juče ponovio da „ne može da poveruje da Vladislave više nema“, ali da je to izgovorio kao naučeni tekst!Ne deluje iskreno- Njegova odbrana će insistirati na tome da je Darijan Musić neuračunljiv i da je reč o podvojenoj ličnosti! Tužilaštvo će pokušati da na suđenju obori te tvrdnje zastupnika odbrane, a Musić juče ni u jednom trenutku nije delovao kao da iskreno misli kad kaže da mu je žao što je Vladislava mrtva - rekao je juče sagovornik Kurira.Glavni pretres zakazan je za 21. mart, a Borka Musić, majka optuženog Darijana, u više navrata je tražila da suđenje bude zatvoreno za javnost kako bi se zaštitila „reputacije njenog Darijana“!

Žrtva... Vladislava Červenko
Žrtva... Vladislava Červenko

Zatvor nije preprekaVODI RAČUNA O IMIDŽUSagovornik Kurira kaže da je očigledno da Darijan i u zatvoru brine o imidžu.- Juče je došao kratko ošišan i u farmerkama, crnoj rolki i jakni. Očigledno je da mu u zatvoru nije loše - rekao je naš sagovornik.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track