PALA NA HORGOŠU: Šveđanka švercovala ručne bombe i šokrpione!

Zaplenjeni narkotici

PALA NA HORGOŠU: Šveđanka švercovala ručne bombe i šokrpione!

Crna Hronika -
Policajci su u torbi švedske državljanke pronašla tri ručne bombe, tri pištolja, jedan „škorpion, jedan prigušivač, 57 komada pištoljske municije, tri kesice u kojima je bilo 3.060 komada tableta

SUBOTICA - Pripadnici Regionalnog centra granične policije prema Mađarskoj na graničnom prelazu Horgoš, u saradnji sa pripadnicima Carine, prilikom kontrole autobusa, pronašli su kod državljanke Švedske L.D.N (1977), torbu s oružjem.

U torbi sa duplim dnom pronađene su : tri ručne bombe, tri pištolja, jedan „škorpion, jedan prigušivač, 57 komada pištoljske municije, tri kesice u kojima je bilo 3.060 komada tableta, ukupne težine 707 grama, za koje postoji osnova sumnje ra se radi o psihoaktivnim supstancama.

Osumnjičena N.D.L. će, uz krivičnu prijavu, biti privedena nadležnom Višem tužilaštvu u Subotici, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivična dela: nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track