OBRAČUN U SJENICI: Narko-hodža pucao kod biračkog mesta

Incident kod škole

OBRAČUN U SJENICI: Narko-hodža pucao kod biračkog mesta

Crna Hronika -
Mržnja: Ismet Graca (26), koji je u Bosni osuđen za šverc heroina, u nedelju uveče pogodio u lakat i grudi Muriza Kozića

SJENICA - Lak na obaraču!Ismet Graca (26) predao se policiji u nedelju uveče, petnaestak minuta nakon što je ispred biračkog mesta u Osnovnoj školi „12. decembar“ pucao u sugrađanina Muriza Kozića i teško ga ranio. Graca, po profesiji hodža, u Bosni i Hercegovini osuđen je na godinu i po dana zatvora zbog šverca dva i po kilograma heroina.Sve priznao u policiji- Iako se pucnjava dogodila ispred biračkog mesta, vrlo brzo se ispostavilo da to s politikom nema veze. I Graca i Kozić pripadnici su iste političke opcije, a do pucnjave je došlo pošto su se sreli na ulazu u školu u kojoj je Kozić bio član biračkog odbora. Njih dvojica su odranije u sukobu, a ispaljeni hici pogodili su Kozića u lakat i grudi - kaže naš izvor iz istrage.Ismet Graca uhapšen je krajem prošle godine, ali tada zbog sumnje da je pokušao da organizuje ubistvo Samira Kozića, brata ranjenog Muriza.- Graca je u nedelju uveče u policiju došao s ocem i predao se. Ispričao je da je došao da glasa, da je Kozića slučajno sreo ispred škole i da je ovaj krenuo da ga udari. Navodno, on je iz straha potegao pištolj i pucao - kaže naš izvor.Obojica s dosijeomI Graca i ranjeni Kozić imaju policijski dosije. Graca je 2009. godine uhapšen u Bosni i Hercegovini s još petoricom saradnika zbog šverca dva i po kilograma heroina, posle čega je isključen iz aktivne verske službe.

PovredeNIJE ŽIVOTNO UGROŽENOdmah posle ranjavanja Kozić je s teškim povredama prevezen u bolnicu u Prijepolju. Tamo je hitno operisan, a posle hirurškog zahvata njegovo stanje je stabilno i život mu nije ugrožen.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track