REAGOVANJE RODITELJA DEJANA PUZIGAĆE:  Borimo se da dokažemo da se ubistvo nije ni dogodilo!
Foto: Tanjug

slučaj Taton

REAGOVANJE RODITELJA DEJANA PUZIGAĆE: Borimo se da dokažemo da se ubistvo nije ni dogodilo!

Crna Hronika -
Kao što verujem znate, vodi se i dalje " borba" za ponavljanje postupka u kojem ćemo dokazati svu dosadašnju neistinu u slučaju Taton, a na osnovu iskaza očevidaca koje i sud poseduje", navodi Dejanov otac Žarko Puzigaća

BEOGRAD - U tekstu "Ovo su najveći srpski begunci" prezentovana je gruba neistina da je moj sin Dejan Puzigaća jedan od vođa navijača grobara i da je saučesnik u ubustvu Brisa Tatona, koje se nije ni dogodilo, jer postoje dokazi koje ću vam dostaviti da u trenutku tuče nije ni bio na Obilićevom vencu.

Kao što verujem znate, vodi se i dalje " borba" za ponavljanje postupka u kojem ćemo dokazati svu dosadašnju neistinu u slučaju Taton, a na osnovu iskaza očevidaca koje i sud poseduje", navodi Dejanov otac Žarko Puzigaća.

Podsetimo, portal Kurira je preuzeo tekst iz "Blica" stoji "Hapšenju i dalje odoleva Dejan Puzigaća, jedan od vođa "grobara", saučesnik u ubistvu francuskog navijača Brisa Tatona".

Inače, Apelacioni sud smanjio je Dejanu Puzigači kaznu u slučaju ubistva Brisa Tatona sa 32 na 14 godina zatovra. Puzigaća i danas nije dostupan organima gonjena i suđeno mu je u odstustvu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track