AKCIJA U NIŠU: Osmoro uhapšeno, zaplenjena 22,3 grama heroina!
Foto: Rojters

Pretreseni i stanovi

AKCIJA U NIŠU: Osmoro uhapšeno, zaplenjena 22,3 grama heroina!

Crna Hronika -
Prilikom pretresa stanova na više lokacija u gradu zaplenjeno je ukupno 22,3 grama heroina, 165 grama marihuane i jedan automobil bmw

NIŠ - Niška policija privela je danas osam osoba osumnjičenih za prodaju droge.

Prilikom pretresa stanova na više lokacija u gradu zaplenjeno je ukupno 22,3 grama heroina, 165 grama marihuane i jedan automobil "bmw".

Policija je odredila zadržavanje do 48 sati Milanu S. (31), Nenadu T. (33), kao i Marku N.(28), Milanu D.(31), Dušanu Đ. (33), Stevanu V.(32), Milanu S.( 31) i Milanu I.(38). Za osumnjičenog Milana S. (31) utvrđeno je da je ranije prodao 1,2 kilograma marihuane Branku C. (26) iz Niša kod koga je u akciji "Grom" pronađena ta marihuana

Podsetimo Niška policija privela je danas oko 10 osumnjičenih za prodaju narkotika i njihovo saslušanje je u toku, rečeno je u Policijskoj upravi u Nišu.

Kako je precizirano, akcija još traje, na više lokacija u gradu vrše se pretresi, a za sada nije poznato koliko je narkotika pronađeno tokom pretresa stanova. Više detalja o akciji policija će saopštiti tokom dana.

Podsetimo, niška policija jutros je sprovela akciju privođenja najmanje 5 osoba osumnjičenih za prodaju narkotika. Policija je proveravala i pretresala stanove petorice osumnjičenih. Niška policija ih je već duže vreme pratila.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track