Najnovije vesti

PRETUČENI POLICAJCI: Stanovnici ulice Mileve Marić Ajnštajn linčovali policijsku patrolu

Bez povoda

PRETUČENI POLICAJCI: Stanovnici ulice Mileve Marić Ajnštajn linčovali policijsku patrolu

Crna Hronika
00:00h
Prilikom intervencije policajce su napali Aleksandar J. i njegov otac Braim B., a ubrzo su se okupili ostali žitelji ulice i čupajući drvene letve i šipove koji su se nalazili u parku ispred dva ulaza i fizički nasrnuli na dvočlanu patrolu

BEOGRAD - Policajci PS Novi Beograd, Goran D. i Milan M. brutalno su pretučeni prilikom intervencije u ulici Mileve Marić Ajnštajn ispred broja 2. Njih su napali i tukli Aleksandar J. (16) njegov otac i brat Braim B.(38), Stefan J. i drugih 20 neidentifikovanih žitelja ulice Mileve Marić Anštajn.

Patrola policije reagovala je na poziv sugrađana da se na pomenutoj adresi remeti mir.Patrola je pokušala da obavi razgovor i da smiri Aleksandara J. koji je u vidno alkoholisanom stanju galamio „Sve ću da ih polomim, je..ću im mater“.

Tada se umešao njegov otac Braim B. rečima „Šta ga dirate, govna jedna, je..ću vam mater mrtvu, skinuću vam uniforme, sad ćemo da vas pobijemo.Njemu u pomoć je pritekao drugi sin Stefan J. koji se policajcima obraća rečima :“Je...ćemo vam mater nećete vi nikoga da privodite, govna jedna!

Ubrzo su se okupili ostali žitelji ulice i čupajući drvene letve i šipove koji su se nalazili u parku ispred dva ulaza fizički nasrću na dvočlanu patrolu policije.Odmah su opkolili patrolu a Braim B. nasrće na policajca Gorana D. vuče ga u gužvu gde mu zadaju par udaraca rukom u prelelu leđa.

Policajac Milan M. u nameri da odbije neposredni napad i zaštiti kolegu kreće ka Braimu B. ali u tom momentu, Stefan J. drvenom letvom udara policajca Milana M. u predelu glave i nanosi mu povrede. U međuvremenu su pristigle patrole policije koje su došle po pozivu za pomoć.

Ekipa Hitne pomoći je povređenog policijskog službenika Milana M. prevezla na Urgentni centar gde mu je lekar specijalista konstatovao tešku telesnu povredu u vidu frakture nosne kosti. Povređeni policajac upućen je na maksilofacijalnu hirurgiju gde je upućen da se javi na dallje bolničko lečenje.

"Sindikat srpske policije najoštrije osuđuje ovakvo ponašanje obesnih građana koji ne prezaju da napadnu predstavnike države u obavljanju službenog zadatka. Ovo samo jedan od očiglednih primera da danas svako ko želi može da omalovažava, preti, napadne i povredi policijskog službenika. A šta čini država da bi zaštitila policajce, koji sasvim slučano štite interese države, praktično ništa", ogorčeni su policajci.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track