KORISTOLJUBLJE: Vlasnica agencije ubila klijentkinju (75)!
Foto: Zorana Jevtic

Istraga duga godinu dana

KORISTOLJUBLJE: Vlasnica agencije ubila klijentkinju (75)!

Crna Hronika -
Vlasnica agencije je pre dve godine vodila prodaju jednog staričinog stana, a zatim je ubila kako bi se dokopala novca

BEOGRAD - Inspektori Odeljenja za krvne i seksualne delikte beogradske kriminalističke policije rasvetlili su ubistvo Nade Kajganić (75) iz Beograda, čije je beživotno telo pronađeno 13. juna 2013. godine u njenom stanu u ulici Luke Vojvodića, u Rakovici.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo teško ubistvo iz koristoljublja, uhapšena je i nadležnom tužiocu privedena G. J. (1960) iz Beograda inače vlasnica agencije za nekretnine preko koje je žrtva 2010. godine prodala stan.

Sumnja se da je novac koji je ona čuvala u kući bio motiv da osumnjičena vlasnica agencije nakon dve godine dođe kod nje kući i zadavi je.

Podsetimo leš Nade Kajganić (75), s jastukom preko glave, pronađen je 30. juna u njenom stanu u Skojevskom naselju. Iako će rezultati obdukcije biti poznati u toku današnjeg dana, policija sumnja da je Nada ugušena jastukom najverovatnije još u petak popodne.- Nadin nestanak prijavila je njena komšinica. Uplakana i uznemirena žena pozvala je policiju i rekla im da sumnja da joj se nešto loše dogodilo jer uporno zvoni na njena vrata i zove je telefonom, ali ona ne odgovara. Dodala je i da je nesrećnu ženu poslednji put srela na ulazu zajedničke zgrade, gde su se dogovorile da se vide kasnije tog dana - kaže naš izvor iz istrage.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track