AFERA DROGA Mile Kitić: Od dilera sam kupovao patike, a ne drogu!
Foto: Marina Lopičić

Pevač o spisku nađenom kod trgovca drogom

AFERA DROGA Mile Kitić: Od dilera sam kupovao patike, a ne drogu!

Crna Hronika -
Sportska priča: Mile Kitić poručio da je osumnjičenog Marka Lugonju upoznao na teniskim terenima, ali da nema nikakve veze sa drogom i da nikome nije dužan

BEOGRAD - Obojica negiraju!

Folk pevač Mile Kitić negirao je juče da je kupovao narkotike od dilera Marka Lugonje (33), u čijem je stanu pronađen spisak sa dužnicima, na kojem se pored Kitića nalazilo i ime njegovog kolege Dragana Kojića Kebe.

Spreman da da izjavu- Istina je da je Marko Lugonja dolazio na teniske terene, gde sam ga upoznao i jedino tamo i viđao. Uvek je preprodavao neke sitnice, neku sportsku opremu. Ja lično nikada ništa od njega nisam kupio! Baš pre nekoliko dana je dolazio i nudio neke patike, koje sam ja probao i rekao da mi se ne dopadaju, da su neudobne i da imaju tvrd đon. Možda je on tada zapisao moje ime da bi mi nabavio druge. Stvarno ne znam, ali to je stvarno jedino objašnjenje zašto bi zapisao moje ime - izjavio je Mile Kitić.Podsetimo, policija je u utorak u stanu Marka Lugonje, od koga je frontmen Sanšajna Branko Bojović kupio drogu, pored 81 kesice spida i 120 grama marihuane našla spisak sa njegovim dužnicima, za koje se pretpostavlja da su dugovali za drogu. Osumnjičeni Lugonja je na saslušanju potvrdio da je spisak njegov, a da su mu oni koji su na njemu dužni za patike i garderobe.- Ne postoji čovek koji može reći za mene da mu dugujem! Sve što sam ikada kupio, to sam i platio, tako da je i to jedna od neistina. Razočaran sam naslovom u novinama, ljudi mogu svašta da pomisle. Ja znam da nisam ni kriv, ni dužan u celoj ovoj priči koja nije deo mog života - rekao je Kitić i dodao da je spreman da ode u policijsku stanicu kako bi dao izjavuVoleo bih da ga upoznamZa razliku od Kitića, Dragan Kojić Keba demantovao je da poznaje Marka Lugonju.- Tog čoveka nikada u životu nisam video, niti znam ko je on, niti čime se bavi. Voleo bih da ga upoznam, da ga pogledam u oči, pa da mi on lično kaže šta sam ja to kupovao. Ne postoji nikakav spisak na kome se moje ime nalazi, nikome ništa ne dugujem i moja ruka nikada nije posegla za drogom. Prezirem narkomane! Pa ja bih se obesio nasred Beograda da to radim - bio je oštar Keba.On ističe da ovako nešto nije očekivao.- Ovo su veoma ozbiljne stvari. Teraću vas na sudu dokle god budem imao daha jer sam čist od glave do pete. Osećam se kao da su me dva Tajsona iznenada udarila... Vi ste drakule, pijete krv da biste se osećali dobro - izjavio je Keba Kuriru.

Spisak dužnikaKEBA DUGUJE 20 EVRA, KITIĆ OTPLATIO 25?Prema spisku koji je policija pronašla kod Lugonje, Keba duguje 20 evra za „dva para patika“, dok je Mile Kitić otplatio dug od 25 evra. Policija sumnja da se spisak odnosi na drogu, a da reč patika navodno označava polutku spida, koja inače košta oko 10 evra.

Oglasio se na FejsbukuBANE SANŠAJN: ZLOBA I ZAVIST HARAJU SRBIJOMBane Sanšajn oglasio se juče na svom Fejsbuk profilu.- Želim da zahvalim svima koji me podržavaju usled bezbroj lažnih optužbi iz medija. Pritisak na mene i mog advokata je ogroman. Već je u najavi tekst kojim mi trenutno prete dnevni listovi kako su, navodno, dobili novi izveštaj o tome da sam ja „odrukao sve dilere po Beogradu“?! Koliko će kontradiktornosti, laži i kleveta uslediti u narednim danima, videćemo. Vekovima je poznato da su zloba i zavist harali Srbijom - naveo je Bojović, koji je nakon saslušanja kod tužioca pušten da se brani sa slobode.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track