NOVI SAD: Jedna osoba ranjena u pucnjavi na Klisi, napadač uhapšen!
Foto: Slađana Stojanović

Vatreni obračun

NOVI SAD: Jedna osoba ranjena u pucnjavi na Klisi, napadač uhapšen!

Crna Hronika -
Neposredno nakon pucnjave, policija je uhapsila S. T. (23) iz Novog Sada, i pronašla pištolj koji je osumnjičeni odbacio, prilikom hapšenja

NOVI SAD - U pucnjavi na Temerinskom putu kod broj 6, u novosadskom naselju Klisa oko 11 sati, ranjen je lakše Sava Osmani (29) iz Novog Sada.

Ko nezvanično saznajemo, na ulasku u Veliki Rit, oko 11 sati došlo je do pucnjave u kojoj je jedna osoba ranjena. Prema onome što se do sada zna, trojica osumnjičenih napali su žrtvu, sa kojom su bili u zavadi od ranije.

U tuči je ispaljeno i nekoliko hitaca, a ranjen je Sava Osmani koji je zatim prevezen u Klinički centar Vojvodine.

Neposredno nakon pucnjave, policija je uhapsila Senada T. (23) iz Novog Sada, i pronašla pištolj koji je osumnjičeni odbacio, prilikom hapšenja, saopštila je novosadska policija.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju, Policija mu je odredila zadržavanje, do 48 sati, po odobrenju nadležnog tužioca i dovešće ga na saslušanje sudiji za prethodni postupak.

Kriminalistička policija Policijske uprave u Novom Sadu nastavlja istragu o svim činjenicama i okolnostima ovog događaja.

S. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track