Najnovije vesti

ADVOKAT MIŠE BANANE: Radulović trgovao đubrivom, a ne drogom!
Foto: Kurir Arhiva

Suđenje Darku Šariću

ADVOKAT MIŠE BANANE: Radulović trgovao đubrivom, a ne drogom!

Crna Hronika
Branilac Rodoljuba Radulovića, poznatog kao Miša Banana, advokat Velislav Milisavljević tražio je na početku današnjeg suđenja da se iz spisa predmeta izdvoji poruka nađena u Radulovićevom telefonu iz 2007. godine jer on nije optužen za taj period, kao i da, kako je tvrdio advokat, poruka nema veze sa drogom

BEOGRAD - U Specijalnom sudu u Beogradu danas je izvođenjem dokaza tužilaštva za organizovani kriminal nastavljeno suđenje Darku Šariću i pripadnicima njegove grupe za krijumčarenje 5.7 tona kokaina iz Latinske Amerike u Zapadnu Evropu.

Branilac Rodoljuba Radulovića, poznatog kao Miša Banana, advokat Velislav Milisavljević tražio je na početku današnjeg suđenja da se iz spisa predmeta izdvoji poruka nađena u Radulovićevom telefonu iz 2007. godine jer on nije optužen za taj period, kao i da, kako je tvrdio advokat, poruka nema veze sa drogom.

Advokat Milisavljević je insitstirao da se zbog javnosti ukaže da se poruka koju je Raduloviću poslao menadžer crnogorskog preduzeća “Sia mont” za kupoprodaju brodova Vladislav Lado Vuković samo jedna od 75 poruka koje su od njega stigle na Radulovićev telefon, kao i jedna od ukupno 351 poruke u telefonu.

"Radilo se o poslu sa prometom đubriva, a ne o drogi”, ustvrdio je Radulovićev branilac.

Tužilaštvo pak tvrdi da je poruke slao optuženi Draško Vuković, sada svedok saradnik u tom procesu.Sudija Siniša Petrović rekao je da će sudsko veće prilikom ocene dokaza ceniti pojedinačno da li je svaki dokaz pribavljen na zakonit ili nezakonit način.

Na suđenju su čitani i spisi iz italijanskog procesa protiv Šarićeve grupe.

Suđenje se nastavlja posle pauze.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...