NIŠ: Dvojica mladića vozili sa više od 2,2 promila alkohola u krvi!
Foto: Marina Lopičić/Ilustracija

Zaustavila ih saobraćajna policija

NIŠ: Dvojica mladića vozili sa više od 2,2 promila alkohola u krvi!

Crna Hronika -
Zbog izazivanja saobraćajne nezgode i vožnje pod dejstvom alkohola sa 2,16 promila Nemanja K. kažnjen je novčanom kaznom od 110.000 dinara, a vozač Ljubomir M. jer je sa 1,65 promila vozio neregistrovan automobil

NIŠ - Saobraćajna policija otkrila je dvojicu vozača koji su izazvali saobraćajne nezgode a bili su za volanom sa više od dva promila alkohola u krvi.

Oni su posle zadžavanja u prekršajnom postpuku kažnjeni zatvorom i novčanom kaznom, saopšteno je iz Policijske uprave u Nišu.

Zbog izazivanja saobraćajne nezgode i vožnje pod dejstvom alkohola Slaviša M.(50) iz Niša, kod koga je utvrđeno 2,58 promila alkohola u krvi, kažnjen je zatvorom od 15 dana i novčanom kaznom od 45.000 dinara, navode iz policije.

Zbog izazivanja saobraćajne nezgode i vožnje pod dejstvom alkohola sa 2,16 promila Nemanja K.(27) iz Niša kažnjen je novčanom kaznom od 110.000 dinara, navodi se u saopštenju.

Vozač Ljubomir M.(26) iz Niša je sa 1,65 promila upravljao neregistrovanim vozilom i nije postupao po znaku saobraćajca, pa je kažnjen zatvorom od 15 dana i novčanom kaznom u iznosu od 50.000 dinara, navode iz policije.

Saobraćajna policija je tokom vikenda sprovela pojačanu kontrolu alkoholisanosti vozača i kaznila je 85 vozača zbog težih i 107 vozača zbog lakših saobraćajnih prekršaja.Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je ukupno osam vozača do istrežnjenja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track