LUČANI: Obio Dom kulture i pokrao komisionu robu!
Foto: Kurir

Rasvetljene krađe

LUČANI: Obio Dom kulture i pokrao komisionu robu!

Crna Hronika -
N.J. se tereti da je u martu prošle godine obio vrata Doma Kulture u Lučanima iz koga je pokrao komisonu robu kao što su kožne jakne,usisivači i sokovnik

LUČANI - Službenici Policijske stanice u Lučanima rasvetlili su krivično delo teška krađa izvršeno u martu prošle godine.

Po ovlašćenju zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Čačcku, Odeljenja u Ivanjici, mera zadržavanja određena je protiv N. J. (27) iz Lučana, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa.

Osumnjičenom se na teret stavlja da je prošle godine, u noći 21. i 22. mart, obio vrata Doma kulture u Lučanima i iz sale u kojoj se nalazila roba na komisionoj prodaji, otuđio veliki broj kožnih jakni, usisivač i jedan sokovnik, vrednosti veće od milion dinara.

Takođe, policija je, juče, tokom pretresa kuće i drugih prostorija u kojima povremeno boravi S.O. (35) u selu Vranići kod Čačka, koji je izvršen po naredbi sudije za prethodni postupak Osnovnog suda u Čačku, pronašla deo predmeta koje je S. O. kupio od osumnjičenog N. J. iz Lučana.

S. O. je saslušan u svojstvu osumnjičenog za izvršenje krivičnog dela prikrivanje, dodaje se u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track