SRBINU IZ HRVATSKE PREREZALI VRAT: Iz Save isplivalo telo, čoveku odsekli i prst!

Monstruzno

SRBINU IZ HRVATSKE PREREZALI VRAT: Iz Save isplivalo telo, čoveku odsekli i prst!

Crna Hronika -
Beživotno telo pripada Spasoju Maliću (67) penzioneru iz Gornjih Vijačana

Pre sedam dana iz reke Save u Hrvatskoj izvađeno je telo Srbina Spasoja Malića (67), penzionera iz Gornjih Vijačana, kod Prnjavora. Milić je pronađen sa prerezanim vratom i bez prsta!

- Telo mog ujaka Spasoja je već dopremljeno i on će biti sahranjen na mesnom groblju u Vijačanima – potvrdio je u četvrtak Željko Čereković, sin Spasojeve sestre Ljeposave.

Policija Slovenije radi na razotkrivanju počinilaca ovog zločina, a jedino što je sigurno je da je žrtva život okončala u paklenim mukama. Telo je otkriveno na 80 kilometara od Ljubljane. Jedan meštanin je na obali Save pronašao cipelu u kojoj je bio i odsečen prst. Ubrzo je iz reke izvađeno i telo muškarca kome je bio odsečen prst, pa su islednici ta dva događaja povezali.

Spasoje se tog kobnog dana zaputio u Zagorje u nameri da sinu Radenku (41), koji tamo živi, prepiše stan. U Ljubljanu krenuo autobusom, javivši sinu da ga čeka na stanici, pišu Slovenačke novice.

- Znamo ga kao dobrog čoveka. Beneficiranu penziju je zaradio u slovenačkim rudnicima, a već desetak godina živi u Vijačanima. Nedavno se razveo od supruge Mirjane. Ona i njihova ćerka žive u okolini Banjaluke, a sin je sa porodicom ostao u Zagorju – kažu za Spasojeve komšije, još u šoku.Na zahtev slovenačkih kolega “u cilju rasvetljavanja ubistva policija RS salušala je više njegovih prijatelja i rođaka.”

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track