KRAJ ISTRAGE: Strugar na sudu zbog brutalnog prebijanja beogradskog taksiste
Foto: Dado Djilas

Policija podnela krivičnu prijavu posle incidenta u koji je bio umešan glumac

KRAJ ISTRAGE: Strugar na sudu zbog brutalnog prebijanja beogradskog taksiste

Crna Hronika -
Jedan od junaka filma „Montevideo, bog te video“ osumnjičen da je naneo teške povrede Jovanu Stanojeviću

BEOGRAD - Dve verzije istog događaja.Protiv glumca Petra Strugara (26), koji se proslavio ulogom Blagoja Moše Marjanovića u filmu „Montevideo, bog te video“, policija je podnela krivičnu prijavu zbog sumnje da je 31. marta pretukao beogradskog taksistu Jovana Stanojevića (41), člana taksi udruženja Alfa bel!Incident se dogodio u blizini Strugarevog iznajmljenog stana na Zvezdari, a u momentu kad je glumac zaustavio saobraćaj u jednosmernoj ulici da bi se njegova supruga Ivana uparkirala!Polomio mi vilicu- Kad sam ušao u Ulicu Luke Vukalovića, Strugar je bio s kesama nasred puta. Kratko sam mu svirnuo, a on je počeo da me psuje, vređa i da mi šutira kola. Izašao sam iz vozila, a on je počeo da me tuče Tukao me pred svojom trudnom ženom koja je za to vreme vikala: „Što si mi napao muža“ - ispričao je Stanojević posle incidenta.

On je dodao da nije ni pokušao da se brani jer je Strugar dva puta veći od njega!- Krvnički me je šutirao dok mi nije polomio vilicu, a u Urgentnom centru su mi jedva spustili šećer koliko sam se bio potresao. Ja sam dijabetičar, a i imam i anginu pektoris. Nemam pojma zašto me je napao, ako je sve ovo uradio samo zbog parkiranja, mogao je da mi priđe i kaže: „Sačekaj da se moja žena parkira“, a ne ovako - ispričao je Stanojević. Strugar je pak demantovao da je prvi udario taksistu.Taksista me je napao- Bio sam napadnut i branio sam sebe i trudnu suprugu. Bili smo u jednosmernoj ulici, pa sam zamolio taksistu da stane dok se Ivana ne uparkira. Prvo se zaustavio, a onda se desetak sekundi kasnije kolima zaleteo na mene i udario me u kese koje sam držao. Zatim je izašao iz automobila, napao me i bio sam prinuđen da se branim. I supruga je dobila nekoliko masnica - ispričao je Strugar.

Povrede dokumentovao lekarskim nalazom... Jovan Stanojević
Povrede dokumentovao lekarskim nalazom... Jovan Stanojević

ČINJENICEBiografija Petra Strugara- rođen 1988. godine na Cetinju- proslavio se ulogom Blagoja Marjanovića Moše u filmu „Montevideo, bog te video“- oprobao se i kao voditelj u emisiji „Tvoje lice zvuči poznato“- oženjen je Ivanom Nikolić, glumicom Beogradskog dramskog pozorišta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track