UBICA OSTAVIO OPROŠTAJNO PISMO: Sneža i ja smo se voleli, njen muž je sve trpeo zbog duga
Foto: Kurir Štampano

Zločin u selu Grivac: Ubio ljubavnicu pa sebe

UBICA OSTAVIO OPROŠTAJNO PISMO: Sneža i ja smo se voleli, njen muž je sve trpeo zbog duga

Crna Hronika -
U pismu nađenom u njegovom kamionu Radonja Mićaković naveo da mu je ljubavnica Snežana Mirović, koju je ubio satarom, a onda presudio sebi, dugovala 7.000 evra

KRAGUJEVAC - Ispovedio se na papiru!

„Sneža i ja smo bili zajedno 15 godina. Voleli smo se. Njen muž Vladan otkrio je našu vezu, ali je sve prećutno odobravao pošto su im bile potrebne moje pare. Snežana mi je dugovala 7.000 evra još od 2008. godine, kada sam im pozajmicom pomogao“, navodi se, između ostalog, u oproštajnom pismu Radonje Mićakovića (61), koji je u petak satarom iskasapio Snežanu Mirović (35), a potom sebi pucao u usta iz lovačke puške.Celo selo znaloPodsetimo, tragedija se dogodila u toaletu prodavnice u selu Grivac kod Knića. Prodavnicu je Snežana sa suprugom Vladanom držala pod zakup u lokalu koji je pripadao Mićakoviću. Radonja, međutim, u oproštajnoj poruci nije nagovestio da će izazvati dvostruku tragediju.- Samo je ostavio priznanje o njegovoj i Snežaninoj ljubavi, za koju je celo selo znalo sve ove godine, i napisao da su mu ona i njen muž dugovali pare. Našli smo dva pisma u njegovom kamionu kojim je ranije sakupljao mleko od grivačkih stočara. Oba pisma su istog sadržaja, s tim što je u jedno stavio svoju sliku i zadenuo ga kod šoferšajbne, a u drugo ubacio Snežaninu fotografiju i ostavio ga pored vozačevog sedišta - priča Radonjina snaha Budimka Mićaković.Njen suprug Adam, Radonjin rođeni brat, suznih očiju sedi na stepeništu kuće.- Nemam šta da kažem. Šta se sprema, znali su samo moj bata i Sneža, a oni su to odneli u grob - tiho govori Adam.Ćerke se vratile sa ekskurzijeNa drugom kraju Grivca je kuća Snežane Mirović. U dvorištu domaćinstva skupila se rodbina. Niko ne želi da priča s novinarima.- Idite odavde. Deca su tu u kući, dovoljno su im duše razorene, samo im fali da nas vi još propitujete - nevoljno je poručila jedna rođaka.Podsetimo, leševe Snežane i Radonje u lokvi krvi pronašao je Snežanin trinaestogodišnji sin. Njene ćerke, od 17 i 16 godina, u vreme tragedije bile su na ekskurziji u Makedoniji. One su se pretprošle noći vratile u Grivac, gde će njihova majka biti sahranjena, najverovatnije u utorak. Radonjin pogreb zakazan je za danas.

Ubijena... Snežana Mirović
Ubijena... Snežana Mirović

Bratanica očajnaLJUBAV I NOVAC IZAZVALI TRAGEDIJUBol se skupio i u Radonjinoj bratanici Slađani Mićaković, Adamovoj ćerki.- Stric mi je bio kao drugi otac. Mnogo sam ga volela. Bio je vredan, pošten. Nije se ženio, voleo je Snežanu. Nažalost, na tragediju su ga naveli ta ljubav i to što su ga iskorišćavali zbog novca - smatra Mićakovićeva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track