MAJKA DUNJIĆEVE DEVOJKE: Srećna sam što mi je ćerka živa, nisam joj rekla da je Velibor mrtav!
Foto: Kurir Štampano

ISPOVEST

MAJKA DUNJIĆEVE DEVOJKE: Srećna sam što mi je ćerka živa, nisam joj rekla da je Velibor mrtav!

Crna Hronika -
Nisam joj rekla da je Velibor mrtav, kaže Miljana Šobota, čija je ćerka Nina ranjena u napadu u kojem je ubijen Velibor Dunjić (29)

BEOGRAD - Iz medija saznala za ranjavanje!- Srećna sam što je moja ćerka Nina živa. U četvrtak uveče nije ni planirala da izađe s Veliborom, kog zna još od detinjstva. Celog dana je s ocem popravljala terasu i radila po kući. Oko 21.30 nam je rekla da je umorna i da ide da spava, ali se iznenada predomislila, i eto šta joj se dogodilo. Njoj čistoj i poštenoj. Ovo joj je nauk da treba da razmisli s kim se druži i izlazi!

Izrešetan... Velibor Dunjić
Izrešetan... Velibor Dunjić

Ovo je juče drhtavim glasom za Kurir rekla Miljana Šobota, majka Nine (27), koja je teško ranjena u petak ispred splava „Džimis“ u pucnjavi u kojoj je ubijen njen dugogodišnji dečko Velibor Dunjić (29), vođa navijača Crvene zvezde. Miljana kaže da su Nina i Velibor bili prijatelji 25 godina.Dobar komšija- On je bio dobar za prijatelje i komšiluk i niko od komšija ne može nijednu ružnu reč da kaže za njega. Uvek je pomagao, nalazio nam se kad treba. Bio je dobar prema nama, ali očigledno nije bio dobar za sebe. Ne znamo da li je tačno da je radio sve to što piše u novinama, mi ga kao takvog nismo poznavali - kaže majka ranjene devojke.Da joj je ćerka ranjena, saznala je iz medija:- Čim sam čula, u panici sam počela da okrećem telefone, a pozlilo mi je kad sam čula da je ranjena u stomak i nogu i da je operisana u Urgentnom centru. Sad je na intenzivnoj nezi, ali je u boljem stanju. Posete nam nisu dozvoljene. Lekari su mi dozvolili da je vidim na dva minuta i tad sam nakratko popričala s njom. Nisam joj rekla da je Velibor mrtav i ne znam da li ona to zna - kaže Miljana.

Dunjić je ubijen u petak oko pet sati ujutro ispred novobeogradskog splava „Džimis“. Zasad nepoznati ubica, za kojim policija i dalje traga, pucao je u Dunjića čim je ovaj seo u svoj BMW i sa tri metka ga pogodio u glavu i grudi. Tom prilikom ranjena je i Nina Šobota.Motiv nepoznatPolicija i dalje utvrđuje motiv pucnjave i proverava da li obračun ima veze s eventualnom svađom vlasnika splavova, koje je Dunjić navodno reketirao, ili pak s ratom koji bukti između klanova Slobodana Šaranovića i Luke Bojovića!- Dunjić je bio blizak s Milošem Delibašićem i Šaranovićem, a pričalo se da su planirali da likvidiraju Filipa Koraća, jednog od najbližih saradnika Luke Bojovića. Navodno su zbog toga Bojovićevi prijatelji ranili Dunjićeve prijatelje Marka Ševa, Jovana Pajića i Sašu Momčilovića - kaže izvor iz istrage.

Načelnik beogradske policijeMILIĆ: UBICA IDENTIFIKOVANNačelnik beogradske policije Veselin Milić rekao je juče da je identifikovan ubica Velibora Dunjića, jednog od vođa navijača Crvene zvezde, i da će osumnjičeni uskoro biti uhapšen.- Građani nemaju razloga da brinu, policija radi svoj posao. Evo, identifikovan je i ubica i očekuje se uskoro njegovo hapšenje - kazao je Milić.

Poslednji oproštajČITULJU DAO I MILOŠ DELIBAŠIĆDa su Šaranovićev rođak Miloš Delibašić i Velibor Dunjić bili bliski prijatelji, vidi se i po čitulji koju je Delibašić juče dao u jednim dnevnim novinama.- Legendo naša voljena. Pobratime i brate naš dragi. Kao što su i gusle večne, koje smo sve troje slušali, takva je i naša ljubav prema tebi - večna - napisao je Delibašić u čitulji.Osim njega, od Dunjića su se čituljama oprostili navijači Crvene zvezde, ali i navijači Partizana i Rada.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track