KRVAVA MATURA: U Leskovcu se potukli maturanti, sevale pesnice, letele flaše
Foto: Nemanja Pančić

Preselo im slavlje

KRVAVA MATURA: U Leskovcu se potukli maturanti, sevale pesnice, letele flaše

Crna Hronika -
Od udaraca N.J. je zadobio povrede nosa, glave, poderotine na rukama i modrice oko očiju. Prva pomoć mu je ukazana u Urgentnom centru Opšte bolnice u Leskovcu

LESKOVAC - U tuči maturanata dve srednje škole u leskovačkom klubu "Gruv", povređen je učenik Ekonomske škole N.J. iz Leskovca.

Povređeni maturant je rekao da su na proslavu u klub "Gruv", koji su ranije zakupili samo učenici Ekonomske škole, došli noćas oko pola dva i da su tamo umesto praznog kluba zatekli još neke mladiće.

"Mi smo prvo slavili u hotelu tu u Leskovcu i kada smo tamo završili imali smo aranžman sa klubom "Gruv". Međutim, tamo je već bilo nekih drugih mladića i u trenutku kada sam izlazio iz toaleta počeo je da me tuče momak koga nisam poznavao. Udarao me je rukama u glavu, a zatim je udario pivskom flašom. Kasnije sam saznao da su to momci iz tehničke škole", kaže N.J.

Od udaraca N.J. je zadobio povrede nosa, glave, poderotine na rukama i modrice oko očiju. Prva pomoć mu je ukazana u Urgentnom centru Opšte bolnice u Leskovcu.

"Pacijent je primljen sa vidljivim poderotinama na levoj strani glave i na laktu leve ruke. Nakon ukazane pomoći upućen je na dalje preglede i snimanja nakon čega će se znati tačan stepen povreda", rekao je načelnik Urgentnog centra Miša Stojković.

U klubu "Gruv" ne negiraju da je došlo do tuče maturanata ali kažu da je nakon sukoba u klubu odmah reagovalo obezbeđenje.

"Nakon tog prvog sukoba unutar kluba, reagovalo je obezbeđenje i one koji su učestvovalil u tuči izbacilo je na plato ispred kluba. Nama je žao što se to desilo ali mi nismo nadležni za dešavanja van kluba", rekla je portparolka kluba Tanja Jovanović.

U Policijskoj upravi u Leskovcu rekli su samo da su obavešteni o tom događaju i da su učinili sve što je u njihovoj nadležnosti, kao i da je o svemu svemu obavešteno i nadležno tužilaštvo.

Policija identifikovala napadač na maturanta

Leskovačka policija je saopštila da je, nakon kraćeg operativnog rada, identifikovala osobu koja je rano jutros oko 4 sata ispred kafića "Progresiv saut" (bivši "Gruv") pivskom flašom udarila u glavu N.J. (1996) iz Leskovca i nanela mu laku telesnu povredu.

Policija je osnovnom javnom tužiocu podnela krivičnu prijavu protiv P.Ž. (1996) iz Leskovca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo laka telesna povreda.

P.Ž. se tereti da je u ranim jutarnjim satima u navedenom kafiću bez ikakvog povoda i razloga više puta udario N.J. u predelu glave, saopštila je Policijska uprava (PU) u tom gradu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track