SAHRANJENA TRI BRATA MILOJEVIĆA: Takvu tugu Pazar dosad nije video!
Foto: Kurir štampano

Da srce stane

SAHRANJENA TRI BRATA MILOJEVIĆA: Takvu tugu Pazar dosad nije video!

Crna Hronika -
Novi Pazar se juče oprostio od Miloša (22), Dalibora (18) i Marka (16), koji su u nedelju kasno uveče poginuli u stravičnoj saobraćajki

NOVI PAZAR - Žalost do neba!Slavomir Milojević ispratio je juče na večni put trojicu unuka, tri zlatne jabuke. Kako mu na groblju u Šestovu kraj Novog Pazara srce nije puklo dok se opraštao od Miloša (22), Dalibora (18) i Marka Milojevića (16), to samo njegova duša zna...- Ej, crna sudbino, crna da crnja ne možeš biti... Daliboru spremali rođendan za četvrtak, Markovoj sestri Bojani spremali svadbu... Spremali, a dočekali tri groba - kroz plač su nam juče na groblju pričali rođaci Milojevića.

Ožalošćen... Deda Slavomir
Ožalošćen... Deda Slavomir

Zavijeni u crnoA u naselju Deževski put, tamo gde su tri brata u nedelju uveče nastradala u stravičnoj nesreći nedaleko od svojih domova, tri kuće zavijene su u crno. U tri kuće trojice braće nalaze se tri kovčega, a ispred kuće tri krsta... Zajaukale tri majke, zakukala trojica nesrećnih očeva...Deda Slavomir, okružen narodom, a sam na čitavom svetu, obilazio je juče domove svojih sinova... Krik Milice, Miloševe majke, dok su sanduk iznosili iz sobe.- Joj, sine, joj, sineeee... Ne dirajte ga, kud ćeš sine bez pozdrava... - lelekala je Milica.Bili su tu i đaci iz škole, Markovi i Daliborovi drugari... Gledaju tugu očima, plaču kao kiša, videli su šta je smrt kad im vreme nije... Uskoro je krenula kolona ka groblju.

Bol... Suze nad Miloševim kovčegom
Bol... Suze nad Miloševim kovčegom

Poslednji pozdravDedu Slavomira morali su sve vreme da pridržavaju, a on je hodao do groblja kao sam na čitavom svetu. Zajaukale su tada unesrećene majke i očevi...- Sine, sine, sineeee... - zvali su Marka nesrećni otac Miodrag i majka Rada, dok su kraj sanduka kukale sestre Jadranka i Bojana.- Sineee, sine... - zvali su Dalibora nesrećni otac Zoran i majka Radmila, dok je Ljubomir kukao nad sandukom sina Miloša, a onda i kraj sanduka poginulih sinovaca.Takve tuge Pazar još nije video.

Miloš Milojević ( 1992-2014 ), Dalibor Milojević ( 1996-2014 ) i Marko Milojević ( 1998-2014 )
Miloš Milojević ( 1992-2014 ), Dalibor Milojević ( 1996-2014 ) i Marko Milojević ( 1998-2014 )

Greška lekaraPOVREĐENU DEVOJKUPROGLASILI MRTVOMJelica Bugurić iz Novog Pazara nije podlegla povredama zadobijenim u udesu, kako je juče saopšteno u novopazarskoj bolnici, a prenela agencija Beta. Vanja Đorđević, portparol Kliničkog centra Kragujevac, demantovala je izjavu dr Nermina Fekovića, upravnika bolnice u Novom Pazaru, da je devojka preminula u Kragujevcu.Redakcija Kurira se izvinjava porodici Bugurić zbog nanetog bola.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track