DVOJE MRTVIH KOD KIKINDE: Jugo se raspolovio posle sudara s kamionom!

Teška saobraćajna nesreća

DVOJE MRTVIH KOD KIKINDE: Jugo se raspolovio posle sudara s kamionom!

Crna Hronika -
Jedan deo je ostao na kolovozu, a drugi koji je zgužavan do neprepoznatljivosti

KIKINDA: Košmaran prizor!Na magistralnom putu Kikinda-Zrenjanin, između Bašaida i Melenaca, večeras se dogodila teška saobraćajna nesreća u kojoj su dve osobe poginule. U direktnom sudaru između kamiona i “juga”, poginuli su vozač i suvozač putničkog automobila:

- Od siline udara, automobil se bukvalno raspolovio. Jedan deo je ostao na kolovozu, a drugi koji je zgužavan do neprepoznatljivosti, završio je u kanalu kraj puta. Tako strašan prizor nikada ranije nisam video - potvrdio je Kuriru jedan vozač iz Kikinde, koji je dok je još trajao uviđaj, prošao svojim automobilom nedaleko od mesta fatalnog udesa.

U kikindskoj policiji potvrdili su nam da im je saobraćajna nesreća prijavljena oko 19 i 30 sati i da su stradale dve osobe čiji identitet još nije poznat. Pod kakvim se okolnostima desila ova teška saobraćajna nesreća, biće poznato nakon istrage koja je u toku.

Nedaleko od ovog mesta, krajem decembra prošle godine, poginuo je jedan 33. Kikinđanin kad se sudario sa kamionom koji je dolazio iz suprotnog smera. Nesrećni čovek je pokušao svojim vozilom da pretekne traktor sa prikolicom koji se kretao ispred njegovog automobila.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track