BUDVA: Uklonjena bomba sa terase bivšeg gradonačelnika Kuljače!
Foto: Fonet/Ilustracija

Policija blokirala prilaz kući

BUDVA: Uklonjena bomba sa terase bivšeg gradonačelnika Kuljače!

Crna Hronika -
Rajko Kuljača, bivši gradonačelnik Budve, povukao se sa te dužnosti pošto je optužen da je zloupotrebom službenog položaja, zajedno sa bivšim potpredsednikom opštine Draganom Marovićem i još osam biznismena i bivših direktora lokalnih javnih preduzeća oštetio gradski budžet za preko 820.000 eura

PODGORICA - Policija je danas uklonila ručnu bombu sa terase porodične kuće bivšeg gradonačelnika Budve Rajka Kuljača u Rafailovićima kod Budve.

Prema navodima medija, bombu je uočio Kuljačin brat Risto i prijavio policiji, koja je blokirala prilaz kući i uklonila eksplozivnu napravu.

Rajko Kuljača, bivši gradonačelnik Budve, povukao se sa te dužnosti pošto je optužen da je zloupotrebom službenog položaja, zajedno sa bivšim potpredsednikom opštine Draganom Marovićem i još osam biznismena i bivših direktora lokalnih javnih preduzeća oštetio gradski budžet za preko 820.000 eura.

Kuljača je ranijom presudom Višeg suda, koju je ukinuo Apelacioni sud, osuđeni na pet godina zatvora i na slobodi čeka ponovljeno suđenje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track