TEŠKA NESREĆA U NS: Poginule dve devojke i mladić!
Foto: Slađana Stojanović

Direktan sudar

TEŠKA NESREĆA U NS: Poginule dve devojke i mladić!

Crna Hronika -
Nesreća se dogodila na raskrsnici Bulevara oslobođenja i Bulevarom Cara Lazara, na semaforu kod Merkatora
1 / 10 Foto: Slađana Stojanović

NOVI SAD – Troje dvadesetogodišnjaka, dve devojke M.L. i V.M. i jedan mladić A.M. izgubili su život, u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u noći između subote i nedelje, dva sata posle ponoći.

Do teške i nezapamćene ovakve nesreće došlo je u Novom Sadu, na raskrsnici Bulevara oslobođenja i Bulevarom Cara Lazara, na semaforu kod Merkatora.

Nastradali su se nalazili u automobilu „golf“, koji se kretao Bulevarom cara Lazara, pravo, dok je vozač „audi 8“ D.V. (21) iz Novog Sada išao sa Mosta slobode ka Bulevaru oslobođenja.

Kako nezvanično saznajemo vozač audija imao je preko 1,1 promila alkohola u krvi, a inače vozilo se kretalo brzinom preko 160 km/h.

Udarac je bio toliko strašan da je automobil „golf“ od siline udarca „odkinuo“i stub semafora, a delovi ovog automobila su bili na sve strane.

-Ovo u svom životu nisam video. Jedna devojka je ispala, dok je suvozač ostao na svom mestu, a druga devojka koja je bila pozadi jadna našla se u gepeku od kola – kaže jedan mladić, koji je naišao u trenutku kada je došlo do nesreće.

Slađana Stojanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track