AKCIJA POLICIJE U ŠAPCU: Hapšenja zbog provala i narkotika!
Foto: Kurir

Četvoro povređeno u saobraćajci

AKCIJA POLICIJE U ŠAPCU: Hapšenja zbog provala i narkotika!

Crna Hronika -
U dve dovojene akcije uhapšen je mladić koji se tereti za provalu u kiosk i da je od radnice odeto pazar, dok je policija kod drugog osumnjičenog prnašla 4 grama kokaina!

ŠABAC - Policajci u Šapcu uhapsili su T.P. (1985) iz tog grada, zbog sumnje da je izvršio krivično delo razbojništvo.

Protiv T.P., koji je osumnjičen da je 1. juna na Trgu đačkog bataljona u Šapcu, gurnuo vrata kioska koja nisu bila zaključana i od radnice uz pretnju nožem oteo pazar, policija je podnela krivičnu prijavu i privela ga je dežurnom zameniku osnovnog javnog tužioca u Šapcu.

Šabačka policija uhapsila i podnela krivičnu prijavu protiv S.Ž. iz tog grada, zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je kod osumnjičenog pronašla i od njega oduzela razmerena četiri paketića teška oko 4 grama, sa belim prahom za koji se sumnja da je kokain.

U nedelju oko 23.20 časova, u mestu Volujac kod Šapca, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su četiri osobe povređene, od kojih je jedna zadobila teške telesne povrede opasne po život.

"Do nezgode je došlo kada je vozač teretnog vozila zastava šabačkih registracija, G.Ž. (1992) iz okoline Šapca udario u vozilo fijat bravo lozničkih registracija, kojim je upravljao V.M. (1972) iz opštine Krupanj.

Usled udara, oba vozila su sišla sa kolovoza i zaustavila se u kanalu za odovod vode. vozaču teretnog vozila određeno zadržavanje zbog sumnje da u momentu saobraćajne nezgode nije posedovao vozačku dozvolu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track