ŠOKANTNO: Pregazio dvojicu komšija, pa odvrnuo muziku u dvorištu!
Foto: Kurir štampano

Učesnik sudara pokazao neviđenu bezobzirnost

ŠOKANTNO: Pregazio dvojicu komšija, pa odvrnuo muziku u dvorištu!

Crna Hronika -
Rekao sam mu da je dvoje dece mrtvo i da ugasi muziku, a on mi je odgovorio: „Boli me k... c, oni su udarili u moj auto i oštetili ga“, rekao je očevidac sudara
1 / 5 Foto: Kurir štampano

OBRENOVAC - Miroslav Dragojlović (25) iz Skele i Zoran Nikolić (35) iz Ušća kod Obrenovca poginuli su kad su motorom naleteli na „mercedes“ kojim je upravljao Ilija R. (47). Nesreća se dogodila u nedelju kasno uveče na Šabačkom putu, a smrt dva mladića nimalo nije potresla vozača „mercedesa“, koji je mrtav hladan ostavio uključenu muziku u kolima, ne obazirući se na tela po putu.

Miroslav Dragojlović
Miroslav Dragojlović

Motor se zapalioPostupkom Ilije R. bile su šokirane i njegove komšije iz Ušća.- Sedeo sam na terasi kad je Ilija prošao „mercedesom“ iz kojeg se čula glasna muzika. Nekoliko minuta kasnije u istom pravcu prošao je motor. Odjednom se začuo strahovit udarac, a potom i prasak. Nas nekoliko je odmah otrčalo! Prizor nas je šokirao - priča očevidac, i nastavlja:

Zoran Nikolić
Zoran Nikolić

- Mladići su ležali mrtvi na beloj liniji, a Ilija je u dvorište gurao automobil iz kojeg je treštala muzika. Rekao sam mu: „Dvoje dece je mrtvo, ugasi tu muziku!“, a on mi je odgovorio: „Boli me k... c, oni su udarili u moj auto i oštetili ga“, i nastavio da gura kola.Još nisu utvrđene okolnosti nesreće, ali pretpostavlja se da se dogodila kad je Ilija R. zaustavio kola kako bi otvorio svoju kapiju, a potom skrenuo ulevo.

Ovde se dogodila nesreća...Put ispred kuće Ilije R.
Ovde se dogodila nesreća...Put ispred kuće Ilije R.

- Tada je naišao motor s dvojicom mladića. Udarili su u zadnji levi deo kola, a od jačine udarca preleteli su preko automobila. Miroslav je ostao da leži na 15 metara od kola, a Zoran dvadesetak metara dalje. Motor je odleteo u vazduh, pa udario u banderu i zapalio se. Srče je bilo svuda, patike pored puta, delovi motocikla razbacani... - priča izvor Kurira iz istrage, i dodaje da je Ilija R. uhapšen iste večeri.Kako saznajemo, ulična svetla na tom delu puta nisu radila, pa je moguće da vozač motocikla zbog toga nije na vreme uočio kola na putu.

Leteli u vazduh...Mesto gde se zapalio motor
Leteli u vazduh...Mesto gde se zapalio motor

U nedelju kupio kola- Ilija R. baš u nedelju je kupio „mercedes“, iako nije imao dozvolu. Navodno, zbog psihičkih problema nije smeo da sedne za volan. Imao je običaj da gura vozilo u dvorište kako bi ga parkirao, pa je moguće da mu svetla nisu bila uključena, zbog čega ga motociklista nije video - kaže naš sagovornik.Prema njegovim rečima, Ilija R. pokušao je nogom da izbriše tragove guranja vozila s puta, ali policajci su ga opomenuli.- Vozač motocikla Dragojlović takođe nije imao dozvolu, a motor koji je vozio nije bio registrovan - rekao je izvor Kurira.

Bol i suze u porodici Dragojlović iz sela Skela ČETVORO DECE IZGUBILO OCADeci sam rekla da im je tata povređen. Jaukali su kao veliki, ne znam kako ću im reći da ga više nema, da svog taju više neće videti... Pitaju me: „Kad će tata doći?“ Ne znam šta da im kažem...Ovo je juče za Kurir rekla Bajra, supruga nastradalog Miroslava Dragojlovića, koji je iza sebe ostavio četiri deteta, jedno drugom do uveta. Četvorogodišnji blizanci Uroš i Aleksandra, Sanja (6) i najmlađa Tatjana (3) sedeli su na klupi ispred kuće dok su se u dvorištu okupljali prijatelji i rodbina kako bi Miroslavljevoj supruzi, ocu Miliću i majci Sabini izjavili saučešće.- Kako ću jadna bez mog sina, šta da radim bez mog deteta - jaukala je neutešna majka Sabina. Miroslav je imao dva brata, a komšije kažu da je bio izuzetno vredan i da je radio sve kako njegovoj deci ništa ne bi falilo.

Sin ne zna za smrt ocaNIKOLIĆ ŽIVEO U ILIJINOJ KUĆIZoran Nikolić je s sinom i suprugom živeo u Ušću.- Da zlo bude veće, ranije je iznajmljivao kuću ispred koje je poginuo, a koju je kasnije kupio Ilija. Bez oca je ostao kad je bio dečak, a majka mu se preudala. Eto, i njegov sin je doživeo istu sudbinu. Dečaku nisu smeli da kažu da mu je otac nastradao - pričaju komšije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track