TUGA DO NEBA: Sahranjene nastradale drugarice Milica Ležimirac i Vladica Matrović!
Foto: Slađana Stojanović

Stravična saobraćajna nesreća u Novom Sadu

TUGA DO NEBA: Sahranjene nastradale drugarice Milica Ležimirac i Vladica Matrović!

Crna Hronika -
Milica Ležimirac ispračena je sa novosadskog Almaškog groblja, na Koviljsko groblje, gde je sahranjena, dok je Vladica Matović (20) sahranjena je na novosadskom Gradskom groblju
1 / 12

NOVI SAD - Porodica, rodbina i prijatelji poslednji putu su se danas oprostili od troje dvadesetogodišnjaka Aleksandra Marića, Milice Ležimirac i Vladice Matović koji su tragično izgubili živote u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila, u noći između subote i nedelje.

Milica Ležimirac ispračena je sa novosadskog Almaškog groblja, na Koviljsko groblje, gde je sahranjena.

Na Almaškom groblju, pored majke Branke, oca Slobodana i brata Vladimira, prisustvao je veliki broj rođaka,prijatelja,drugara, kolega, koji su došli da isprate Milicu.

Nakon služenog opela na Almaškom groblju, Milica je ispraćena za Kovilj, gde je sahranjena u porodičnoj grobnici.

Vladica Matović (20) sahranjena je na novosadskom Gradskom groblju. Na poslednji ispračaj Vladice, okupio se veliki broj rodbine, prijatelja, kolega sa fakulteta.

Aleksandar Marić sahranjen je danas popodne oko 15 časova novosadskom Uspenskom groblju. Na sahrani Aleksandru, okupilo se nekoliko stotina ljudi koji nisu mogli da stanu na plato ispred kapele.

Govor na poslednjem ispraćaju od Aleksandra održao reditelj Dragoslav Bokan koji je rekao:

" Jako dobrom znam kako je izgubiti dete, jer sam ja ostao bez deteta godinu dana pre nego što je Aleksandar rođen.Oni su kao Anđeli brinu i čuvaju svoje roditelje - rekao je Bokan.

S. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track