SRAMOTA MUP: Nestao Šarićev bentli kojeg je slupala Ljupka Stević!
Foto: Kurir Štampano

Gde su kola koja je slupala pevačica

SRAMOTA MUP: Nestao Šarićev bentli kojeg je slupala Ljupka Stević!

Crna Hronika -
Luksuzna limuzina oduzeta od Šarićevog klana, kojom se vozikao smenjeni general Simić, više nije u servisu u kojem je bila na popravci

BEOGRAD - Policijski „bentli“ oduzet od klana pljevaljskog narko-bosa Darka Šarića, koji je privatizovao bivši načelnik saobraćajne policije Dragiša Simić, a slupala ga pevačica Ljupka Stević, ponovo je nestao, saznaje Kurir!Kako je naš list pisao, skupocena limuzina nedavno je nestala iz MUP, ali ga je služba Unutrašnje kontrole pronašla u jednom beogradskom servisu automobila. Međutim, „bentli“ se više ne nalazi ni na toj lokaciji, u šta su se juče uverili novinari Kurira.- Nakon nestanka iz MUP, auto je nađen u servisu „Velauto“ u Beogradu. Kola su duže vreme stajala kod automehaničara, ali su ljudi iz policije došli po njega i odvezli ga. Inače, „bentli“ su u servis prethodno dovezli Simićev zamenik Vladimir Rebić i pomoćnik Slobodan Mališić - kaže naš dobro obavešten izvor.

U zajedničkom društvu...Dragiša Simić i Ljupka Stević
U zajedničkom društvu...Dragiša Simić i Ljupka Stević

Šteta nije velikaMeđutim, naš sagovornik nije mogao da precizira kad je automobil odvezen iz servisa.- Šteta na kolima je mala, a radi se o oštećenju limarije prilikom saobraćajne nezgode. Sudar se desio u raskrsnici, pa je bukvalno očešan i ogreban sa suvozačeve strane. U servisu je samo procenjena šteta, ali kola nisu popravljena. Čekalo se da osiguranje utvrdi ko će finansirati popravku - da li vlasnik „bentlija“, odnosno MUP, ili drugi učesnik u saobraćajki, ali to se odužilo - objasnio je naš izvor i dodao da se u servisu „Velauto“ redovno servisiraju vozila iz policije. U MUP ni juče nisu hteli da komentarišu „slučaj bentli“, ali kako nezvanično saznajemo, istraga je uveliko u toku i uskoro se očekuje epilog. Ljupka i dalje ćutiKurir je još jednom pokušao da dobije komentar Ljupke Stević o tome kako je slupala policijska kola i ko joj je omogućio da vozi taj automobil, ali se ona nije javljala na telefon.

Štek...Servis u kojem je bio „bentli“
Štek...Servis u kojem je bio „bentli“

IzvinjenjeOSOBA NA SLICI NIJE LJUPKA STEVIĆU jučerašnjem Kuriru na strani 12, u tekstu „Pevačica Ljupka Stević slupala Šarićev bentli“ grubom tehničkom greškom objavljena je fotografija žene za koju je navedeno da je Ljupka Stević. Redakcija Kurira izvinjava se osobi sa slike zbog načinjenog propusta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track